• Astroloģe atklāj, kas gaidāms saulgriežu laikā. Uzzini, kā zvaigznes ietekmēs tieši tevi!

    Horoskopi
    14. jūnijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Saulgriežu laiks
    Saulgriežu laiks
    Šis periods aizsācies pilnmēness noskaņās un kulminē 14. jūnijā. Astroloģe Jana Reķe atklāj, kas līdz jūnija beigām gaida katru no mums.
    Nākamais: Auns

    Šis periods aizsācies pilnmēness noskaņās, kas kulminē 14. jūnijā. Tas izcels dažādas pretrunas – koncentrēt uzmanību vai aizrauties ar ikdienas sīkumiem, darīt ātri un vienkārši vai gudri un sarežģītāk, uzticēties speciālistam vai sociālos tīklos rakstītajam. Tā būs vismaz līdz 17. jūnijam.

    No 19. līdz 21. jūnijam būs  uz mīlestību, mākslu, ceļojumiem, radošumu vērsts laiks. 21. jūnijā varat sākt radīt lielas lietas.

    Līgo dienā šoreiz svētkos akcents būs uz stabilām vērtībām, mierīgu laika pavadīšanu ar bagātīgiem galdiem un draudzīgu čalošanu. Jāuzmanās no pārēšanās.

    Brīvdienas būs mierīgas, ar atpūtu un saistītu ar ķermeņa labsajūtu – ēdienu, miegu, saules peldi. No svētdienas būs vēlme aizbraukt ciemos, kaut ko apskatīt, gūt jaunus iespaidus.

    Kopumā abas nedēļas joprojām būs pilnas enerģijas, entuziasma, pat azarta, aicinot pievērsties vērienīgām un svarīgām dzīves izmaiņām. Varat pacelties virs ikdienības un apjaust to, vai jūs apmierina kurss, kuru šobrīd esat uzņēmuši.

     

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē