• Artuss Kaimiņš un viņa sievietes

    Attiecības
    Privātā dzīve
    Privātā dzīve
    20. februāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Artuss Kaimiņš un viņa sievietes
    Neskatoties uz sarežģīto raksturu un skandalozo slavu, Kaimiņam vienmēr blakus bijušas skaistas sievietes. Attiecības gan nav bijušas ilglaicīgas un ne reizi nav nonākušas līdz kāzām.

    Neskatoties uz sarežģīto raksturu un skandalozo slavu, Kaimiņam vienmēr blakus bijušas skaistas sievietes. Attiecības gan nav bijušas ilglaicīgas un ne reizi nav nonākušas līdz kāzām.  Dārta, atbildot tviterī uz uzmundrinājumiem, ka aktrisi tagad atbalsta daudzas sievietes, piebilda: «Un nu jau vēl piecas bijušās draudzenes…»

    Līdz šim tikai aktrise Kristīne Belicka ir publiski atklājusi savu attiecību pieredzi ar Kaimiņu, bet pārējās dāmas pēc attiecību iziršanas izvēlējušās šķiršanās apstākļus neiztirzāt.

    Kad Artusam pajuka attiecības ar Belicku, viņš ieskatījās tā laika Saeimas deputāta Kārļa Leiškalna meitā Dārtā. Klusi, bez skandāliem pāra attiecības beidzās pēc nepilna gada.

    Kādu brīdi Kaimiņa privātajā dzīvē bija klusums, līdz viņš uzsāka attiecības ar Rīga TV24 korespondenti Paulu Muzikanti. Taču arī šīs attiecības beidzās tikpat ātri, cik sākušās.

    Kad aktieris Kaimiņš no skandalozā šova Suņu būda bija ticis laukā un kļuvis par Saeimas deputātu, viņš 2016. gadā pārsteidza ar ziņu, ka ir saderinājies ar studenti Natāliju Bartuševiču. Taču arī šīs attiecības nevainagojās ar kāzām.

    Pēc pusotra gada šai savienībai bija pienākušas beigas. Pēc tam Kaimiņa sirdi bija nolaupījusi fotogrāfe un karjeras konsultante Jeļena Soboļevska, taču arī šis romāns pajuka. Šķiršanās iemeslus neviena no Artusa sirdsdāmām neatklāja.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē