• Apprecējies Saeimas jaunākais deputāts Reinis Znotiņš

    Sekss
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    7. jūlijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Facebook
    Sirsnīgā ceremonijā, klāt esot vien pašiem tuvākajiem radiem, Ikšķilē Svētā Meinarda salā gredzenus mija jaunākais Saeimas deputāts un viņa mīļotā sieviete – mediķe, kas šobrīd strādā rezidentūrā.

    Kāzu ceremonija notika 20. jūnijā – dienā, kas bija kā radīta jaunas ģimenes veidošanai, jo saulīte staigāja pa zemes virsu, un bez problēmām izdevās realizēt visu, ko jaunlaulātie bija iecerējuši šajā lielajā dienā. Par kāzu vietu Jaunās konservatīvās partijas Saeimas frakcijas deputāts Reinis Znotiņš (28) PDz teic, ka tā izvēlēta simboliski.

    «Viss notika saistībā ar Daugavu – latviešu likteņupi. Negribējām tradicionālas laulības baznīcā. Vēlējāmies kaut ko dabā, tāpēc ceremonija notika vietā, kur savulaik tika uzcelta pirmā baznīca Latvijā – uz Svētā Meinarda salas. Laulāja mūs katoļu bīskaps Andris Kravalis,» stāsta Reinis. Par vedējiem jaunlaulātie bija izvēlējušies savus labākos draugus – vedējtēvs bija no Reiņa puses, bet vedējmāte – Ievas labākā draudzene.

    Viesi, kuru bija ap 30, līdz ceremonijas vietai nokļuva ar laivu. «Visi, izņemot līgavu, uz salu brauca vienā milzīgā liellaivā. Kad mēs bijām gatavi laulības brīdim, ar speciālu motorlaivu atveda līgavu. Ceremonija aizritēja sirsnīgi un ģimeniski, jo ar Ievu uzskatām – tas tomēr ir tāds svinīgs, personīgs un intīms brīdis, kurā gribējām būt mēs divi kopā ar pašiem tuvākajiem ģimenes locekļiem,» tā Reinis.

    Pēc ceremonijas uz pusdienām, kuras pārsniedza arī vakariņu laiku, viesi devās uz Rīgu, lai Ķīpsalā restorānā Daugavas krastā uz peldošas platformas notikušo atzīmētu pasākuma saviesīgajā daļā.

    Reinis atzīst, ka kāzu dienā nav īpaši domāts par dažādu kāzu tradīciju realizēšanu.

    «Protams, vairākas izdarības bija – mammas bija sagatavojušas maizes kukuli un sāli, sieva meta līgavas pušķi… Bet bez pārmērībām,» atminas deputāts.

    Taujāts, kā tad izdomājuši tieši tagad precēties, Reinis atklāj, ka šis lēmums nav bijis sasteigts, bet gan apdomāts un jau kādu laiku gaidīts. «Kopā ar Ievu esam jau vairākus gadus. Pavadīti gan dažādi grūti brīži, gan kopā esam bijuši priekos. Arī šābrīža krīze mūs neapturēja. Palaimējās, ka nevajadzēja pārcelt kāzas,» tā Reinis.

    Viņš atzīst, ka ar šīm svinībām laulību īstenībā vēl nevar uzskatīt par pabeigtu. «Draugiem būs atsevišķa balle, jo ar viņiem arī ir jānosvin,» atzīst jaunais vīrs. Kad notiks nākamais nu jau precēto Znotiņu pasākums, Reinis vēl nezina teikt. «Cerams, ka vīruss neliks pārāk ilgi gaidīt!» Uz medusmēneša ceļojumu gan būšot jāgaida droši vien gads. «Redzēs, kā būs. Ir doma, ka medusmēnesim vajadzētu būt ASV. Mums patīk kopā ceļot. Janvārī bijām Jordānijā, esam kopā kādu laiku dzīvojuši un strādājuši Amerikā, apceļojuši tur Austrumkrastu un Rietumus. Tagad vajadzētu apskatīties, kas notiek ASV dienvidu štatos.»

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē