• Apprecējies Igors Linga: Es uzreiz sapratu – viņa ir savējā

    Kāzas
    Evija Kalnbērza
    30. jūlijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No privātā arhīva
    Pēc četru gadu ilgām attiecībām producents un mūzikas klipu režisors Igors Linga apņēmis sievu, kas savulaik bijusi liela viņa aizsaulē aizgājušā brāļa Gvido Lingas mūzikas fane.

    Igors un Liena iepazinās tikpat karstā dienā, kādā notika viņu kāzas. «Gāju pa Līvu laukumu un ieraudzīju skaistu sievieti. Teicu viņai, ka esmu iecerējis nobaudīt beļģu alu un aicināju man pievienoties. Uzreiz, kad iepazināmies, sapratu – viņa ir savējā. Lai gan Liena ikdienā strādā nopietnu darbu – ir biznesa analītiķe –, viņa ir tāda pati radošā personība kā es. Mums ir vienāda muzikālā gaume – gan man, gan viņai patīk panks un rokmūzika, savulaik viņa bija grupas Linga fanu klubā,» stāsta Igors Linga.

    Tagad – pēc četriem gadiem – Liena un Igors oficiāli kļuva par ģimeni. Diemžēl liktenis bija lēmis tā, ka grupas Linga solists Gvido Linga šo brālim tik nozīmīgo dienu nepiedzīvoja. Nu jau apritējis vairāk nekā pusgads, kopš mūziķis ir citā saulē. Igora sieva Liena Zandere pēc kāzām pieņēma vīra uzvārdu, un nu arī godājama par Lingu.

    Par godu savai kāzu dienai pāris sarīkoja dārza ballīti Jumpravsalā, kur abiem ir dārziņš.

    Viņi bija uzaicinājuši muzicēt tuvus draugus – Latvijas smagā roka mūzikas grupu Rūsa. Viesu vidū bija arī Igora brāļa Gvido sieva Evija ar vecāko dēlu Svenu, kā arī grupas Apvedceļš mūziķis Armands Leimanis ar ģimeni. Jaunlaulātie bija tērpušies vasarīgi un svinīgi. «Nav jau pirmās kāzas, tāpēc svinējām tā pa mierīgo, nelielā pulkā. Galvenais bija satikt sen neredzētus draugus, un Lienīte varēja uzaicināt savas draudzenes.

    Sakārtojām papīrus un sarīkojām ballīti ar groziņiem un dejām par godu šai burvīgajai vasaras dienai. Bija jauki, un nevajadzēja tukši čīkstēt par kovidu un pārāk karsto laiku,» atklāj Igors.

    Lingam šī ir otrā laulība. Pirmā sieva dizainere Beatrise Gore dzīvo Ņujorkā, bet dēls Emīls, kuram ir jau 32 gadi, strādā reklāmas aģentūrā Islandē. Viņš jūlija nogalē solījies apciemot tēti.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē