• Ansis Bogustovs par Covid-19: Saslima visa ģimene. Omīte zaudēja cīņā ar vīrusu

    Pieredze
    Marta Kalniņa
    12. marts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ekrānuzņēmums
    «Pārslimotā vīrusa dēļ man mēdz būt tāds nogurums, ka pēc novadītas mācību stundas jūtos, kā sakrāvis šķūnīti malkas,» atzīst žurnālists, kurš paralēli darbam televīzijā, māca bērniem vēsturi privātskolā Patnis un pats studē Daugavpils Universitātē.

    Nesen Rīga TV24 ēterā atgriezās žurnālists Ansis Bogustovs, kuram pagājušā gada nogale un šā gada sākums bija grūts. Īsi pirms gadumijas ar Covid-19 saslima visa žurnālista ģimene, kas tolaik jau bija pārcēlusies uz dzīvi Bauskā, un arī Anša 91 gadu vecā omīte.

    «Saslimām visa ģimene – gan paši, gan bērni. Vecmāmiņa bija naktī gājusi apčubināt savu mazmazdēliņu – varbūt viņa noķēra vīrusu tur, varbūt pie kopīgā galda, kad vēl nezinājām, ka esam slimi. Mani mierina vienīgi tas, ka mēs ar vecmāmiņu jau kopš pavasara dzīvojām vienā mājsaimniecībā, un viņa par to bija ļoti priecīga,» gadumijas notikumus intervijā žurnālam IEVA atminas Ansis.

    Omīte zaudēja cīņā ar vīrusu. «Man ir sajūta, ka vecmāmiņa uz kovidu skatījās tā, it kā tas neattiektos uz viņu.»

    «Daudzi cilvēki uz notiekošo raugās kā uz seriālu, kurā darbojas aktieri – politiķi, mediķi un žurnālisti –, bet uz viņiem pašiem tas it kā neattiecas,» tā Ansis.

    Viņš atminas arī savas izjūtas, kādas bijušas pēc tam, kad uzzinājis, ka sasirdzis ar Covid-19.

    «Stulbākais bija apziņa: diez cik cilvēku, iespējams, esmu aplipinājis! Vairākiem kolēģiem manis dēļ bija jādodas pašizolācijā. Gada nogalē klātienē intervēju aizsardzības ministru Arti Pabriku, arī bijušo Valsts prezidentu Valdi Zatleru. Zinot viņa hronisko slimību fonu, man tiešām trīcēja rokas… Par laimi, viņi nesaslima. Bet es nonācu gluži vai panikā, ka esmu bijis kā staigājošs bioloģiskais ierocis un sagādāju raizes citiem,» intervijā žurnālam IEVA atklāj Ansis.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē