• Anna Rozīte uzlādē baterijas Dubaijā: Nav sajūta, ka pasaulē būtu pandēmija

    Atpūta
    Gita Vīksne
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    19. aprīlis, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    «Šķita, ka lidmašīnas būs pustukšas, bet ne. Cilvēku ir ļoti daudz. Nav sajūta, ka pasaulē būtu pandēmija,» neslēpj pasākumu vadītāja, kas devusies atpūsties uz Apvienoto Arābu Emirātiem.

    «Dubaiju izvēlējāmies, jo šeit pēc atlidošanas nav jāsēž karantīnā. Te ir būts iepriekš, tāpēc zināju, ka tikšu pie savas sen kārotās atpūtas. Parasti braucu piedzīvot un izzināt, taču šoreiz ir akumulatora uzpildes brauciens,» par savu ceļojumu saka Anna Rozīte.

    «Pirms lidošanas jātaisa Covid-19 tests un, dodoties uz Apvienotajiem Arābu Emirātiem, obligāta ir apdrošināšana. Lidojums ir ar vienu pārsēšanos kādā no Eiropas valstīm. Lidostā un lidojumu laikā jābūt maskās, izņemot brīžus, kad ēd vai dzer,» pieredzē dalās Anna, kas ceļojumā uz Dubaiju lidmašīnā kopumā pavadījusi astoņas stundas.

    «Tagad kaut kur lidot ir ļoti jāgrib, jo tas, protams, vairs nav tik vienkārši kā kādreiz,» brīdina Rozīte. Atgriežoties mājās, jāveic divi Covid-19 testi – viens pirms izlidošanas uz Rīgu, otrs – Rīgā.

    «Testa cena Apvienotajos Arābu Emirātos ir ap 40 eiro,» informē viņa.

    Savu dienas ritmu Dubaijā Anna salīdzina ar dīkdieņa dzīvi, kur galvenais pienākums ir paēst eksotiskiem augļiem bagātas brokastis.

    «Mūsu pirmā ceļojuma daļa – zvaigznītē pie baseina stilā. Nekur vēl neesam ārpus viesnīcas bijuši. Man tas nav raksturīgi, bet manas baterijas bija tuvu nullei. Tāpēc pagaidām tā,» atzīst Anna, kas nedēļu pavadījusi viesnīcas pludmalē.

    «Tikai vakar aizbraucām līdz Dubaijas centram. Ilgas pēc miera pārspēja manu mūžīgo vajadzību piedzīvot,» atzīst Rozīte.

    Dubaijā viss šobrīd esot atvērts. «Maskas gan ir jānēsā gan ārā, gan iekštelpās. Var noņemt tikai pludmalē, pie baseina un ēdot, dzerot,» atzīst Rozīte.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē