• Anete un mūziķis Atis Zviedri svētīti ar ilgi gaidītu bērniņu

    Grūtniecība
    Gita Vīksne
    9. decembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    «Šobrīd jūtamies lieliski – jau kādu laiciņu gribējām bērniņu, un beidzot esam svētīti ar to,» par gaidāmo ģimenes pieaugumu PDz teic mūziķis Atis Zviedris.

    Mazulim pasaulē jānāk nākamā gada sākumā. «Šajā pandēmijas laikā cenšamies domāt pozitīvi un apkārt notiekošajā saskatīt arī labo. Protams, pievēršam uzmanību arī tam, kas Covid-19 dēļ šobrīd notiek pasaulē. Neesam tie, kas pretojas sistēmai,» pavēsta Atis, kura ģimeni arī skāruši dažādie ierobežojumi.

    «Nav noslēpums, ka man kā mūziķim šogad ir maz darba. Mana sieva Anete Zviedre darbojas restorānu biznesā, kur brīžiem drīkst strādāt, tad atkal ne. Līdz ar to mēs šobrīd pavadām kopā vairāk laika nekā jebkad agrāk. Un ir forši, ka tā! Dodamies garās pastaigās, kopā gatavojam maltītes. Izmantojam šobrīd piedāvātos online pakalpojumus. Tajos smeļamies gan vecākiem noderīgu informāciju, gan sieva nodarbojas ar jogu,» atklāj Atis.

    Mūziķis neslēpj, ka par mazulim nepieciešamajām lietām abi ar sievu, ar kuru apprecējās pagājušā gada 17. jūlijā, apņēmušies sākt domāt, kad tuvosies bērniņa dzimšanas brīdis.

    «Par materiālām lietām šobrīd satraucamies vismazāk. Uzmanību veltām veselībai – lai ar to viss būtu kārtībā.

    Lai būtu pēc iespējas mazāk stresa, apkārt valdītu tikai pozitīva gaisotne. Šā iemesla dēļ arī izvēlējāmies gana ilgi nevienam neatklāt par gaidāmo bērniņu. Pēc kāda pasākuma kopbildēm, ar kurām dalījāmies sociālajos tīklos, mums jautāja par gaidāmo ģimenes pieaugumu. Sākumā atbildējām ļoti izvairīgi, taču nu jau ir brīdis, kad šo faktu vairs nav iespējams noslēpt. Lepojamies, ka uz šīs pasaules būs par vēl vienu latvieti vairāk,» saka Atis.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē