• Andris Reizenbergs dusmīgs par Levita algas pieaugumu: Viņam nerūp iedzīvotāji

    Sabiedrība
    Anastasija Kuzminova
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    20. janvāris, 2022
    1 komentārs

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Kas sabiedrības spiediena dēļ neizdevās pirms gada, tagad aizgājis uz urā – prezidenta atalgojums un reprezentācijas izdevumi būs par 360 eiro lielāki, bet nākamgad tas jau pārsniegs piecciparu skaitli.

    Andris Reizenbergs, bārmenis un pasaules čempions kokteiļu gatavošanā: «Es tiešām esmu dusmīgs, tās ir šausmas! Tas nav Latvijas Valsts prezidents, kurš atļaujas pacelt sev algu brīdī, kad tauta cieš un daudziem nav, ko ēst. Tas ir galīgi nepareizi. Tas pierāda – viņš dzīvo citā realitātē, nav kopā ar savu tautu, viņš nav savā vietā, un viņam nerūp iedzīvotāji. Mani tas ļoti skumdina un arī kaitina.

    Prezidenta padomdevēji nevarēja pateikt – algas celšana ir slikta ideja? Levits taču nav nabadzīgākais cilvēks valstī. Prezident, pietiek kaitināt tautu! Iedodiet man savu konta numuru es jums ieskaitīšu 50 eiro reprezentācijas izdevumiem, pildspalvas un blociņa iegādei, ja nevarat to atļauties ar savu algu. Es jums uzsaukšu! Dodiet šo naudu cilvēkiem, kam nav, ko ēst.

    Manuprāt, goda lieta būtu, ja prezidents jau pandēmijas sākumā būtu atteicies no algas un ziedojis to nabadzīgākajiem, kam nav iztikas līdzekļu un kas zaudēja darbu kovida dēļ.

    Jau šobrīd prezidenta reputācija turas mata galā, bet šis to iedragās pavisam. Kad mēs beidzot būsim valsts, kas var lepoties ar savu premjeru un prezidentu? Es cerēju, ka Levits būs labs prezidents, bet diemžēl viņa darbi rāda pretējo.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    1 komentārs

    Malda Freiberga
    Tas nav Prezidents ne Latvijai, ne tās tautai, bet uzvedas kā ielikts Kungs vai Muižnieks, kurš rauš tik uz savu pusi. Tas ir bezgodīgi un necienīgi pret mūsu mazo Valsti un Tautu. Varēja Vācijā dzīvot, bet tur redz nevarēja nevienam tā uzkundzēties. Jo tur Valdība darbojas savas Valsts un Tautas labā. Kauns un negods mūsu Prezidentam !!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē