• Andris Bulis atvadās no Viņas melo labāk: Mums pateica paldies, un viss

    Kino un TV
    Zane Piļka-Karaļeviča
    Zane Piļka-Karaļeviča
    21. janvāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Aktieris pagājušajā nedēļā šokēja savas pielūdzējas, atklājot, ka viņu seriālā Viņas melo labāk vairs neredzēsim.

    «Mans pēdējais kadrs seriālā ir nofilmēts. Paldies visiem, kuri bija iesaistīti Viņas melo labāk tapšanā. Paldies skatītājiem. Tiksimies jau citreiz,» Instagram paziņoja Bulis. Cilvēki neslēpa sašutumu – kā, kāpēc? Aktieris, taujāts, kāpēc šāds pavērsiens, Privātai Dzīvei noliedza, ka seriālā Māris varētu iet bojā.

    «Nē, nē! Mani neviens nenogalina. Arī dabiskā nāvē nemirstu. Beigas manam personāžam ir visai laimīgas. Sižetu sīkāk gan nevaru atklāt,» teic Andris.

    Viņš norāda, ka tas nav viņa lēmums aiziet no seriāla.

    «Mēs šobrīd esam pabeiguši sezonu, kas TV ekrānos būs redzama nākamgad. Kad tika uzfilmēts pēdējais kadrs, mums pateica paldies, un viss. Par seriāla tālāko likteni mēs īsti neko nezinām.

    Nezinu, vai būs turpinājums. Tāpēc mēģināju tā uzmanīgi uzrakstīt savu atvadu runu, jo tomēr šo seriālu skatās mazi bērni, kas ir tā lieli fani. Negribēju nevienu sarūgtināt. Esmu pateicīgs ikvienam skatītājam, kas tik ilgus gadus bija mums uzticīgi un skatījās. Tāpēc, ja nu tomēr seriālam tiek pielikts punkts, katram gadījumam gribējās atvadīties ar cieņu. Labāk es šādi pasaku paldies, nevis nepaspēju to izdarīt,» skaidro aktieris.

    «Ir bijušas situācijas, kad nospēlē izrādi un tev paziņo, ka tā bija pēdējā. Daudz patīkamāka sajūta ir spēlēt jau zinot, ka tā ir pēdējā reize. Tev ir iespēja atvadīties no lomas un pateikties arī skatītājiem.»

    Ja nu seriāls tomēr piedzīvos vēl kādu sezonu? «Tas nekas. Pēc gada manu atvadu runu visi tāpat jau būs aizmirsuši,» smejas Bulis, atzīstot, ka viņš ar prieku atkal iejustos Māra tēlā, kas pa šiem gadiem viņam kļuvis ļoti tuvs.

    «Pēdējā sezonā sākās reāls ekšens, ar pakaļdzīšanos un šaušanu. Iepriekš es tikai runājos, kas man nebija īsti interesanti. Nu atkal varēja kārtīgi izdauzīties.»

    Atklājot, kura no Viņas melo labāk sezonām Andrim ir vistuvākā, viņš uzreiz teic, ka, protams, pirmā.

    «Tas visiem bija kaut kas nebijis. Seriālu filmēja nevis četrās sienās studijā, bet arī ārā. Tam bija dažādas lokācijas, kuras skatītājiem vērot bija interesantāk. Neviens tolaik nezināja, kādi seriālam būs reitingi. Mēs ar Dzelzīti reāli no visa piedūrāmies, izbaudījām šo procesu, un, man šķiet, to varēja redzēt arī ekrānā. Mūsu varoņi ātri iekaroja popularitāti,» atminas Andris.

    No televīzijas ekrāniem aktieris pavisam gan nepazudīs. Šobrīd Go3 viņu var vērot seriālā Tunelis 2, kurā Bulis atveido galveno varoni Kārli.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē