• Amuna Davis sašutis par cietsirdību zoodārzā: Ko tādu redzu pirmo reizi

    Daba un dzīvnieki
    Santa.lv
    Santa.lv
    14. marts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Par dzīvnieku labturības pārkāpumiem skaļi runā slavenības visā pasaulē, aizrādot gan par zoodārzos novēroto cietsirdību, gan nelabvēlīgiem apstākļiem, kādos dzīvnieki tiek turēti.

    Arī kanāla 360TV šova “Četri uz koferiem” dalībniekus – drag queen Amuna Davis un jūtūberi Edgaru Fresh burtiski šokē Tenerifes zoodārzā redzētais.

    Jauniešu sajūsmu par eksotisko Tenerifes salu aptumšo kāda ļoti skumja atklāsme – proti, zoodārzā novērotā cietsirdība pret tā spārnotajiem iemītniekiem.

    Safari parka apmeklējums sākas visnotaļ jauki – ceļabiedri sajūsminās par lemuriem un surikatiem, uzņem selfijus ar kaķīti, līdz brīdim, kad ierauga cēlos ērgļus, kuri lai neaizlidotu, tiek turēti īsā striķītī.

    “Es ko tādu redzu pirmo reizi, lielie ērgļi tiek turēti metru garā striķī” – sašutis ir Amuna Davis, kuram ļoti žēl putnu, kas visu dienu gandrīz nekustīgi sēž vienā vietā.

    Bet līdzcietīgajam dabas draugam Edgaram Fresh no pieredzētā apskrienas dūša tik ļoti, ka puisis gatavs tūliņ pat izklaides parku pamest.

    Pēc mirkļa atguvies, viņš tomēr turpina ekskursiju kopā ar ceļa biedriem. Ko par situāciju saka “karstā meitene” Yana Bruk, uzzināsi «1188 Play» video!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē