• Aktrises Karīnas Tatarinovas sirdi iekarojis dīdžejs

    Attiecības
    Gita Vīksne
    19. augusts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No publicitātes materiāliem
    Seriāla Viņas melo labāk zvaigzne Karīna Tatarinova jau ilgāku laiku strādā Liepājas teātrī. Jūlija beigās viņa vēju pilsētā apmeklēja multimediālo garšu performanci Sajūti Liepājas garšu kāda izskatīga kunga sabiedrībā.

    «Bija garšīgi! Un pirmā reize Redānā,» nobaudījusi neparastās vakariņas, priecājās aktrise Karīna Tatarinova. Uz multimediālo garšu performanci Viņas melo labāk zvaigzne ieradās kāda šarmanta kunga pavadībā. Pasākuma gaitā abi ik pa laikam apmainījās ar koķetiem skatieniem un labprāt pozēja pie pasākuma visiem sarūpētās foto sienas.

    Kā noskaidroja PDz, aktrises pavadonis ir Liepājā populārais dīdžejs DJ Dry jeb Armands Sausiņš, kura aizraušanās ir arī fotografēšana. Aiz dīdžeja pults Armands sastopams Liepājā populārākajās atpūtas vietās – naktsklubā Fontaine Palace, bārā Blaķene un Juliannas pagalmā. Savukārt fotogrāfa talantu licis lietā, iemūžinot muzikālus pasākumus. Bieži viņa uzmanības lokā nonākusi arī Karīna. Viņš iemūžinājis aktrises uzstāšanos Liepājas māju pagalmos šajā vasarā un koncertizrādes Mazās muzikālās pasakas turneju pa Latvijas skolām pērn.

    Pagājušā gada vasarā Karīna kopā ar Armandu apmeklēja dzīvnieku patversmi Ulubele, kur adoptēja baltu suņu puiku Sīpolu.

    Savukārt pagājušajās brīvdienās aktrise kopā ar jauno draugu devās uz Tatru Igaunijā. «Kādam darbs, kādam brīvdienas,» par kaimiņzemē pavadīto laiku sociālajos tīklos vēstīja Karīna. Kamēr Armands, būdams dīdžejs, uzstājās kādā Tartu bārā, Karīna ar Sīpolu baudīja pilsētas māksliniecisko šarmu.

    «Tāds tiem dīdžejiem sarežģīts darbiņš – jāmēģina pret sauli saskatīt, ko ekrāns un gaismiņas uz pults rāda. Paldies ULA bāram Tartu par uzaicinājumu! Iesaku, ideāla vieta mierīgam čiliņam,» atzina Armands.

    Sportisks un aktīvs

    Brīvajā laikā Armands nododas sportiskām aktivitātēm – skeitbordam un ķīniešu kaujas mākslu apguvei. Šajā vasarā aktrise sociālajos tīklos dalījusies ar vairākiem Armanda ierakstiem – gan drauga aicinājumu uz sporta nodarbībām, gan viņa piedāvājumu sagatavot unikālu muzikālo noformējumu ballītei.

    Piemēram, pirms nepilniem trim mēnešiem Karīna publiskoja drauga Armanda aicinājumu: «No 13. maija varam atsākt sportot! Tiem, kuriem ir vēlme sakārtot un stiprināt sevi gan fiziski, gan neaizmirst arī par mentālo un enerģētisko pusi, aicinu kopā nodarboties ar ķīniešu kaujas mākslu apguvi. Protams, ievērojot visus nepieciešamos drošības pasākumus. Stiprināsim sevi, lai veiksmīgi varam pretoties visiem vīrusiem un citām nedienām.»

    Arī Armands atbalsta Karīnu, savu feisbuka profila bildi izrotājot ar uzrakstu – Es esmu Liepājas teātris. Kā zināms, šobrīd teātris atrodas sarežģītā finansiālā situācijā, un, ja netiks rasti risinājumi tās uzlabošanai, teātri var pat slēgt.

    Par privāto dzīvi Karīna allaž runājusi izvairīgi. Taču uz jautājumu, kādu vīrieti gribētu redzēt sev blakus, pirms trim gadiem žurnālam IEVA aktrise vaļsirdīgi atklājusi: «Tas, ko var tikai sajust: vai tas cilvēks griežas tavā enerģijas virpulī vai pretējā. Ņemot vērā, kāds viņš ir vizuāli, viņa prāta spējas vai profesiju. Bet arī tā pretējā rotācija reizēm izraisa interesi un azartiņu, un tad tu pievērsies tieši tādam cilvēkam.

    Taču pilnīgi noteikti negribētu, lai man blakus ir tāds ņevežestvo. Tāds cilvēks, kas zina, kā ir pareizi un kā vajag. Ej tu dēt ar savu pareizumu!»

    Kādā citā sarunā izdevumā SestDiena viņa tolaik atzinās: «Pieļauju, ka ar mani ir grūti. Vēl jo vairāk tāpēc, ka vismaz pašlaik savā dzīvē pirmajā vietā nelieku ģimeni. Varbūt kādreiz būs citādi.»  

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē