• Aktrises Elīnas Bojarkinas sirdi iekarojis labākais jaunais aktieris

    Attiecības
    Evija Kalnbērza
    7. aprīlis, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No privātā arhīva
    Latvijas Leļļu teātra aktrise a TV3 seriālā Nemīlētie atveido galveno varoni Ievu.

    Par to, kā nonākusi seriālā, Elīna PDz stāsta: «Man fimēšanas grupai bija jāaizsūta videomateriāls par sevi, tad sekoja kastings klātienē, un nu jau uz beigās iet filmēšana otrajai sezonai. Mans tēls veidojas laika gaitā, un es pati nezinu, kas notiks pēc desmit sērijām, tāpēc visu laiku ir interesanti, ikreiz esmu patiesi pārsteigta par jaunajiem notikumiem.»

    Elīna atzīstas – sākums nav bijis viegls, jo lietuviešu režisors Sauļus Balandis filmēšanas laikumā runā krievu valodā. «Es pati ikdienā nerunāju krieviski, un man nav pietiekami labs vārdu krājums,» teic viņa.

    Paralēli darbam Leļļu teātrī, Elīna spēlē arī Willa teātrī izrādē Stāsts par  Mī… Tagad, kad pandēmijas dēļ izrāžu nav, viņa priecājas, ka radusies iespēja sevi realizēt, būdamai aktrisei seriālā.

    Par diplomētu Leļļu teātra aktrisi Elīna kļuva pirms diviem gadiem. Teātra māksla viņas dzīvē ienākusi nejauši, jo viņa gatavojusies studēt medicīnu. «Mācoties sagatavošanas kursos, tomēr sapratu, ka medicīna nav īsti mans aicinājums. Iestājos Latvijas Kultūras akadēmijas dramaturgos, pēc gada kopā ar kursabiedru devāmies uz aktieru iestājeksāmeniem.

    Savā dzimtajā Liepājā jau bija spēlējusi teātrī un nolēmu pamēģināt to darīt nopietnāk.

    Tā es noliku malā dramaturģijas studijas un pabeidzu aktierus. Tagad studēju maģistrantūrā teātra zinātni. Šīs zināšanas mani papildina kā aktrisi, man arī ļoti patīk rakstīt, varbūt nākotnē par savu nodarbošanos izvēlēšos režiju,» stāsta Elīna. Kādu laiku viņa pastrādājusi Majoru vidusskolā, kur vadījusi teātra pulciņu. «Man bija svarīgs dzīvais kontakts ar bērniem. Taču pandēmijas dēļ un arī tāpēc, ka pašlaik rakstu maģistra darbu, esmu no šī darba aizgājusi. Strādāt ar bērniem – tā bija brīnišķīga pieredze, tāpēc, iespējams, reiz šajā darbā atgriezīšos.»

    Elīna februārī atzīmējusi triju gadu kopābūšanu ar Leļļu teātra aktieri Rihardu Zelezņevu. «Mācījāmies vienā kursā, un tikai trešajā gadā mums uzplauka simpātijas, un tās plaukst joprojām,» smaidot atklāj aktrise. Viņas draugs Rihards rudenī saņēma Spēlmaņu  nakts balvu kā labākais jaunais aktieris, un patlaban viņš filmējas Helio seriālā Emī un Rū un atveido Aigaru Krēslu filmā par grupu Jumprava.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē