• Aktrisei Milenai Gulbei jauns mīļotais un nodarbošanās

    Attiecības
    Evija Kalnbērza
    2. novembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Aktrise beidzamajos gados reti iziet sabiedrībā, bet pirms divām nedēļām viņa apmeklēja koncertu Draugi – Andrejam Žagaram Vidzemes koncertzālē Cēsis kopā ar kādu elegantu kungu.

    Aktrise, leģendārā aktiera Ulda Pūcīša meita un tenisista Ernesta Gulbja māte Milena Gulbe uz koncertu Cēsīs bija atbraukusi ar kādu iepriekš neredzētu kungu – Austrālijā dzimušo latvieti uzņēmēju Pēteri Stupānu, kuram pieder rotaļlaukumu ražošanas bizness.

    «Jā, mums ir attiecības, un apmeklējam pasākumus kopā, kamēr vien tas ir iespējams. Tas gan vēl nav nekas nopietns, mums nav arī kopdzīves, vienkārši labi pavadām laiku. Ejam dabā, baudām kultūru. Esmu taču tādā vecumā, ka pasākumus varu apmeklēt ne tikai ar draudzenēm, bet arī ar kādu vīrieti. Neko uz priekšu tagad neplānojam,» PDz sacīja Milena.

    Ar uzņēmēju viņa iepazinusies šovasar kādā pasākumā.

    «Sākām sarunāties un atklājām, ka mums ir daudz kopēju interešu, līdzīgu vērtību,» stāsta Gulbe, kura pirms četriem gadiem šķīra laulību ar uzņēmēju Gintaru Kavaci. Pirms diviem gadiem viņa sabiedrībā izgāja ar advokātu Vairi Brīzi.

    «Tagad tā jau ir pagātne,» PDz saka Milena.

    Vaicāta, ar ko šobrīd nodarbojas, Milena stāsta: «Palīdzu meitai Monikai, kurai šobrīd ir prakse fizioterapijā. Daudz viņas klientu un skolēnu ir krieviski runājoši bērni, es mācu viņus runāt latviski. Bērni ir atsaucīgi, mācās ar interesi.»

    «Joprojām dzīvoju Jūrmalā, ņemos ar suni un abiem mazbērniem. Ernesta sieva, mana vedekla Tamāra, ar bērniem arī tagad ir Jūrmalā, bet viņš pats šobrīd ir Vīnē, riskē ar veselību, kaut kur lido, taču pandēmijas ierobežojumu dēļ šobrīd nav nekādas konkrētības. Gaidām, kad Ernestam beigsies šī haotiskā sezona. Vēl nezinām, kas būs nākamā gada sākumā, jo Ernestam jaunā sezona vienmēr sākas Austrālijā. Vai turp ļaus lidot, vēl nav skaidrs,» viņa atklāj.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē