• Aktrise Gunta Virkava tikusi pie vakcīnas: Nepaguvu pat īsti tam sagatavoties

    Sabiedrība
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    Inese Mizovska
    8. aprīlis, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Gunta Virkava.
    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Gunta Virkava.
    Kādu brīdi Latvijā uz laiku tika apturēta Lielbritānijas un Zviedrijas uzņēmuma AstraZeneca vakcīnu izmantošana. Vēlāk vakcinācija tika atsākta, tomēr saceltā jezga daļā sabiedrības sējusi nedrošību, bet daļa uzskata – labāk šaubīties un tomēr tikt vakcinētam.

    Aktrise Gunta Virkava šogad nosvinēja 70. jubileju. «Uzreiz pēc dzimšanas dienas saņēmu uzaicinājumu vakcinēties. Diezgan ātri pie potes tiku, jo bija atbrīvojušās divas vietas. Nepaguvu pat īsti tam sagatavoties,» stāsta viņa.

    «Man uztaisīja Pfizer poti, un 30. aprīlī jāiet pēc otras. Paldies Dieviņam, jūtos labi!» priecājas viņa un uzsver – ar lēmumu potēties vilkt garumā pat nedomāja. «Uzskatu, ka noteikti ir jāvakcinējas. Es, piemēram, eju uz mēģinājumiem teātra un mūzikas telpā OratoriO un  ar vakcīnu jūtos drošāk.»

    «Man šķiet jocīgi, ka ir cilvēki, kuri mēģinās tagad dzīvot uz citu rēķina, – sak, paskatīsimies, ja nekas slikts ar tiem, kas sapotējušies, nenotiks, mēs arī tad iesim.

    Protams, cilvēki ir egoisti, un katrs baidās par sevi, bet jāņem vērā arī tas – jo ātrāk izpotēsimies, jo ātrāk slimība, cerams, aizies.»

    Pagājušajā nedēļā uzvirmojušās runas par vakcīnu iespējamajām blaknēm aktrisi nesatrauc. «Par kādas vakcīnas sliktumu un to, ka tā varētu izraisīt kādas blaknes, jāspriež kompetentiem speciālistiem, nevis vienkārši jāpļāpā pa labi un pa kreisi. Esmu runājusi ar sava znota vecākiem, kas potējušies ar AstraZeneca, viņiem viss ir kārtībā.»

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē