• Aktrise Dārta Daneviča piestrādā hotdogu ēstuvē

    Dzīvesveids
    Gita Vīksne
    21. maijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: MĀRTIŅŠ ZILGALVIS (F64)
    Tā kā sezona Dailes teātrī jau ir galā, aktrise Dārta Daneviča apsver iespēju piepelnīties, strādājot par pārdevēju kolēģa Daiņa Grūbes hotdogu ēstuvē Kadagi dog .

    Darbiņš vasarai

    «Tā bija mana iniciatīva. Teicu kolēģim – ja vajag, varu šeit piestrādāt,» atklāj Dailes teātra aktrise Dārta Daneviča. Pagājušajā otrdienā viņa čakli rosījās jaunatvērtajā hotdogu ēstuvē Kadagi dog Āgenskalnā. Tās līdzīpašnieks ir Dailes teātra aktieris Dainis Grūbe. «Šonedēļ beidzās mana teātra sezona, bet mans draugs Niklāvs vēl turpina spēlēt izrādē Purva bērni un Spanovska ballītes koncertā. Būtu muļķīgi, ja es tikmēr viena pati dotos apceļot pasauli. Pavadīšu šo laiku Rīgā, neredzu iemeslu sēdēt mājās un nedarīt neko. Ļoti ceru, ka Dainis man atļaus šeit piestrādāt. Ar prieku palīdzētu kolēģim,» sacīja Dārta. «Esmu tikai par!» atsaucās Dainis. «Šī vieta ir atvērta jau divas nedēļas, un mums jau ir ieplānoti dažādi vasaras izbraukumi,» sacīja viņš.

    «Dainis ir mans pirmais skatuves partneris Dailes teātrī. Viņš ir bijis mans vīrs, statists, piedejotājs un mācītājs, bet es esmu bijusi ne vien viņa skatuves sieva, bet arī suns! Taču ārpus teātra Dainis dara vēl daudz ko citu. Tagad arī šefo Kadagi dog, bet es esmu uzņēmusies viņa darbinieces pienākumus,» par pārdevējas darbā pavadīto pirmo dienu pēcāk sociālajos tīklos vēstīja Dārta.

    Strādājusi pārtikas veikalā

    «Esmu trīs gadus nostrādājusi Jēkabpilī pārtikas veikalā Sabīne. Biju ne tikai pārdevēja, bet arī produktu svērēja, iepakotāja un plauktos licēja. Tur bija arī vairumtirdzniecības bāze, kur cilvēki nāca pirkt preces lielos iepakojumos. Kopš tiem laikiem zinu, ka pārdevēja darbs nav viegls. Tu sastopi dažādus cilvēkus un viņu noskaņojumus. Taču par Jēkabpils veikalā nopelnīto naudu nopirku savu pirmo telefonu,» stāsta Dārta.  

    Aktrise ir uzcītīga darbiniece un jau esot jau izdomājusi dažus uzlabojumus hotdogu ēstuvei. «Man patīk, ka cilvēki te var nākt arī ar suņiem. Esmu te bijusi ar savējiem. Manuprāt, šeit varētu piedāvāt arī hotdoga desiņas sunīšiem. Tādu īpašu suņu ēdienkarti,» spriež aktrise. «Es pazīstu arī izcilu konditori Līvu, kas cep kūciņas, man jau ir slepens plāns dabūt viņas kūciņas arī šeit. Kad esi apēdis hotdogu, būtu jauki pie kafijas pamieloties arī ar gardu kūciņu. Dainis gan par to neko vēl nezina,» smej Dārta. Dainis, izdzirdot aktrises teikto, steidz paziņot, ka pavisam drīz ēstuvē būšot pieejami saldie hotdogi – nekur citur Latvijā tādu nebūšot.

    Gavēs ar hotdogu rokā

    «Patiesībā nekad neesmu bijusi hotdogu mīļotāja. Taču te esmu nobaudījusi trīs dažādus hotdogus. Man garšoja visi!» saka Dārta, kura ikdienā ļoti rūpējas par savu figūru. Jau divus mēnešus aktrise ievēro pārtraukto gavēšanu. «Iemesls uzsākt pārtraukto gavēšanu bija darba režīms un tā izraisītās kuņģa problēmas. Izrādes beidzas ap pulksten 22, tas nozīmēja vakariņas ap pulksten 23 – tieši pirms miega,» saviem Instagram sekotājiem pagājušajā nedēļā pastāstīja viņa. Aktrise ēdienreizēm atvēlējusi astoņas stundas, bet 16 stundas neēd. «Tagad mans ēšanas logs ir starp pulksten 10 un pulksten 18, reizēm starp pulksten 11 un pulksten 19. Sāku ar brokastīm desmitos, kurām allaž pievēršu īpašu uzmanību, jo pēc 16 stundu neēšanas tie ir mazie rīta svētki,» atklāja aktrise. «Mani ieguvumi ir sakārtots ēšanas režīms, atrisinātas kuņģa un miega problēmas. Esmu atmetusi saldumu ēšanu vakarā un nometusi divus kilogramus svara,» priecājās viņa.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē