• Aktrise Anna Šteina par intīmās tuvības robežām: Visas vēlmes nav jāīsteno

    Sekss
    Santa.lv
    Santa.lv
    11. maijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Atklāto sarunu raidījumā “Kad viņas satiekas" viens no vadītājiem – Valdis Melderis par savām iecienītajām intīmajām tēmām diskutē ar talantīgo aktrisi, pedagoģi un nu arī psiholoģi un drāmas terapeiti Annu Šteinu.

    Saruna no drāmas pedagoģijas pamazām nenovēršami nonāk līdz intīmākai gaisotnei, ieskaitot pieļaujamības robežas seksa jomā.

    Piemēram, vai sarunu biedrs būtu gatavs eksperimenta nolūkos pamēģināt to ar sava dzimuma partneri? Un kā ar seksu trijatā?

    “Mēs no dzīvniekiem atšķiramies ar to, ka mums ir dota iztēle. Mēs tās ainas varam spilgti iztēloties, un tad izlemt, vai mums tas patīk tik ļoti, ka gribam īstenot arī dzīvē. Bieži vien ar to iztēles ainu pietiek. Es arī mēdzu tā darīt – noskatos galvā to “filmiņu”, un – nē, paldies, dzīvē man to nevajag” – šai viedajā terapeites atziņā tiešām der ieklausīties.

    Noskatoties šo, kā vienmēr, erotisko iztēli kņudinošo sarunu video, uzzināsit arī to, kādas ir pašu sarunas biedru pieļaujamības robežas, vai viņuprāt dabas dotajiem iekāres impulsiem vajadzētu pretoties, ja esi attiecībās, un ko darīt sievietei, lai viņas vīrietis no apmierinājuma murrātu kā kaķis.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē