• Aktrise Agnese Zeltiņa pārdomājusi piedzīt naudu no bijušā?

    Sabiedrība
    Anastasija Kuzminova
    14. aprīlis, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Pirms dažām nedēļām aktrise bija nolēmusi tiesāties ar savu bijušo mīļoto un piedzīt no viņa morālo kaitējumu. Tomēr viss beidzies ar to, ka viņai pašai būšot jāieskaita nauda uzņēmēja kontā.

    Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesā 15. martā tika skatīta lieta, kurā Agnese Zeltiņa apsūdzēja savu bijušo draugu uzņēmēju Rūdolfu Brēmani, pieprasot no viņa piedzīt naudu par morālo kaitējumu. Pirms tiesas sēdes Zeltiņa PDz apliecināja, ka šādu prasību ir iesniegusi, taču no komentāriem par lietas būtību atteicās. Arī Brēmanis atturējās skaidrot, par kādiem grēkiem izpelnījies šādu bijušās draudzenes rīcību un cik lielu naudas summu vēlas piedzīt aktrise.

    PDz noskaidroja, ka lieta ir izbeigta, jo tiesa pieņēmusi Agneses Zeltiņas atteikšanos no savas prasības. Lēmums šajā lietā stāsies spēkā 30. martā.

    «Ir pagājis tik ilgs laiks, kopš neesam kopā, un es vienmēr klusēju, kad mediji publiski mani pataisīja par grēkāzi, bet viņu – par cietēju. Domāju, viņa bija pie tā pieradusi un iejutās šajā lomā.

    Pieļauju, ka arī tagad cerēja, ka ar šo gājienu izpelnīsies žēlošanu.

    Tas, ka viņa gribēja izspiest naudu no manis, bija ļoti nesmuki,» pēc tiesas sēdes PDz atzina Rūdolfs Brēmanis. Viņam esot radusies sajūta, ka ar šādām aktivitātēm bijusī draudzene cenšas pievērst sev uzmanību. Taču pagaidām tas rezultējies ar to, ka tiesa lēmusi piedzīt no Agneses par labu Rūdolfam Brēmanim ar lietas izskatīšanu saistītos izdevumus, ieskaitot tos bijušā drauga bankas kontā. Cik lieli ir šie izdevumi, Brēmanis PDz neatklāja.

    Aktrise un uzņēmējs izšķīrās pirms trim gadiem, kad gaismā nāca neglaimojoši fakti par Brēmaņa uzvedību. Proti, būdams attiecībās ar Agnesi, viņš vairākas sievietes esot aicinājis uz randiņiem un pat izteicis nepiedienīgus piedāvājumus sabiedrības dāmai Kristīnei Deimonei. Drīz pēc tam, kad Kristīne publiskoja Brēmaņa sūtītās ziņas, Zeltiņa paziņoja, ka vairs nav kopā ar Rūdolfu.

    Toreiz nedz Agnese, nedz Rūdolfs šo lēmumu nekomentēja. Pēc dažiem mēnešiem Zeltiņa PDz sacīja, ka pēc šķiršanās viņai ar Brēmani saglabājušās labas attiecības.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē