• Aktieru Florencu-Vīksnu pāris: Dēls mūs pa īstam savienoja

    Attiecības
    Santa.lv
    Santa.lv
    3. oktobris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Aiga Rēdmane
    Ne par velti mēdz teikt, ka bērna ienākšana ģimenē ir pirmais nopietnais pārbaudījums jauna pāra attiecībās, un ne visi to iztur.

    Par laimi, ir arī pavisam pretēji piemēri, kā tas bija ar šarmanto aktieru pāri Ievu un Oskaru Florenciem-Vīksnēm.

    “Kopš piedzima Leonards, mūsu kā pāra attiecības ir kļuvušas vēl ciešākas, mīļākas un piepildītākas” ar pārliecību atklāj Ieva “STV Pirmā!” raidījumā “Māmiņu klubs”.

    Ievas un Oskara attiecības arī pirms Leonarda piedzimšanas bija lieliskas, tomēr katrs it kā kustējies “savā orbītā” – savi darbi, karjera un vaļasprieki. Kopīgas bija vien atsevišķas nedēļas nogales, atsevišķi kopīgi pasākumi.

    “Leonards mūs ir pilnībā savienojis” – atzīst laimīgie vecāki.

    Skatoties uz šo saskanīgo pāri, šķiet, ka viņiem viss notiek viegli un vienkārši, bet izrādās, ka aiz šī ārējā viegluma slēpjas diezgan nopietns darbs.

    “Mēs esam kopā 9 gadus, no tiem 4 nopietni strādājām pie šīs savstarpējo sarunu prasmes. Bet nu mums ir Leonards, un tas prasa atkal citu sarunu veidu.

    Bērns neapšaubāmi ir vissvarīgākais, bet ir jāmācās sadzirdēt ne tikai to, kas attiecas uz viņu, bet arī – ko mīļotais cilvēks mēģina pateikt par sevi un savām sajūtām” – jauno vecāku attiecību nianses atklāj Oskars.

    Taču Ievai kļūšana par mammu saistās arī ar iepriekš neizjustām emocijām:  “Sākumā man bija nenormāli grūti aptvert savas jaunās sajūtas un atklāt tās Oskaram, viņš man ļoti palīdzēja, burtiski pa vārdiņam vien izvilka.”

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē