• Aktieris Strads krāc tā, it kā viņu apsēdis pats nelabais, uzskata Amuna Davis

    Veselīgs dzīvesveids
    Santa.lv
    Santa.lv
    21. janvāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Klāt Četri uz koferiem jaunā sezona, kurā ceļojumā uz Portugāli pošas iemīļotā seriālu un kino aktrise Evija Skulte un asprātīgais Valmieras teātra aktieris Imants Strads, kuriem pievienojušies šova iepriekšējās sezonas uzvarētāji – spilgtais drag-queen un make-up meistars Amuna Davis jeb Dāvis Ķimenis un attiecību speciāliste Anna Lieckalniņa.

    Kā liecina publiskotais ieskats šova pirmajā sērijā, četrotnei gājis varen jautri – ceļabiedri apmetušies dzīvoklī, kur tualete ir uz balkona, tērējuši naudu par transportu, kuru neizmantos un nokavē, šķiet, visu, ko var nokavēt.

    Ja ceļojuma laikā Evija Skulte varēja jūsmot par harmonisku istabas biedreni Annas Lieckalniņas personā, kura netraucē naktsmieru, tad Dāvim šajā ziņā paveicās nedaudz mazāk.

    Viņš Portugālē dalījis istabu ar aktieri Imantu Stradu, kurš, kā izrādās – ir liels “krācējs.” Izteiksmīgā «zāģēšana» Dāvim nav ļāvusi aizvērt ne acu, turklāt radījušas aizdomas, vai tik te nav darīšana ar pašu nelabo. Nespējot izturēt kaitinošo troksni, Dāvis devies gulēt uz viesistabu, bet ko par šo situāciju domā pats “vaininieks”, uzzināsi 1188 Play sižetā!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē