• Aktieris Kaspars Zāle: Tika radīti apstākļi, lai es mentāli neizturētu

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    11. februāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64 UN NO PRIVĀTĀ ARHĪVA
    Aktieris Kaspars Zāle nupat tiesas procesā uzvarējis Dailes teātri, saņemot 12 378 eiro un izcīnot iespēju atgriezties darbā. Šī ir jau otrā reize, kad aktieris atgriežas darbā Dailes teātrī. Sarunā ar «Delfi Plus» aktieris atzīst, ka šajā situācijā viņš ir daudz ieguvis.

    Iepriekš Kaspars atklāja, ka ka Dailes teātris viņu atlaidis divas reizes, savukārt no viņa kopumā mēģinājuši atbrīvoties veselas sešas reizes. Aktieris atminas 2020. gada septembri, kad teātris bez tiesas iesaistes atsauca darba uzteikumu.

    «Protams, tā toreiz bija mentāla »pušošana". Kad pirmo reizi biju atgriezies teātrī, man tika radīti tādi apstākļi, lai es mentāli neizturētu. Tas vēlāk tika izmantots kā pierādījums arī tiesā, un par morālo kaitējumu tika piedzīti 950 eiro. Tika pierādīts, ka man bija nevienlīdzīgi darba apstākļi. Man arī neļāva neko darīt ārpus teātra – ne filmēties, ne ko citu. Man bija jāpavada teātra 75. telpā katra diena, izņemot pirmdienu.

    Es varēju iziet kafijas pauzē un uz labierīcībām uz 15 minūtēm.

    Ja es kādu punktu neievēroju, uzreiz biju izdarījis pārkāpumu, un, ja ir pārkāpums, tad tas var būt pamats, lai tiktu atlaists," stāsta Zāle.

    Tagad aktieris atgriezies darbā un uzskata, ka sarežģītā pieredze viņam ir nākusi tikai par labu. Kaspars saņēmis arī dažādus uzmundrinājumus no nepazīstamiem cilvēkiem, kas viņam daudz nozīmējot.

    «Esmu ļoti daudz ieguvis. Tā ir bijusi mani ļoti attīstoša lieta. Kā saka – tev ir dots tik daudz, cik tu vari panest. Tas mani ir norūdījis un devis spēku nākamajām cīņām. Man ir patiešām paveicies, ka mani atlaida,» «Delfi Plus» atklāj aktieris.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē