• Aktieris Gints Andžāns atklāj lielākos teātra skatuves kuriozus

    Joki
    Santa.lv
    Santa.lv
    5. aprīlis, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Humors teātrī ir vajadzīgs, tas sapurina un atdzīvina – uzskata 360TV raidījuma “Pasaki to skaļi” viesis aktieris Gints Andžāns. Teātra ļaudis gan uz jokiem, tai skaitā uz skatuves, nav īpaši jāmudina, vien jāuzmanās neaiziet par tālu un neizjaukt izrādes kopīgo konceptu.

    Andžāns atceras kādu spilgtu epizodi, kur kopā ar kolēģiem izjokojuši Ēriku Egliju-Grāveli.

    Bērnu izrādē “Toma Sojera piedzīvojumi” bijusi epizode, kur Artūrs Dīcis un Ērika Eglija kā bērni sēž klasē un skatās pastmarku albumu. Pēdējā izrādē kolēģi šajā albumā bija salīmējuši pikantas “pieaugušo” bildītes.

    Visiem vēl ilgi atmiņā palikusi Ērikas seja, kad pie teksta “Un lūk kur sidrabainā Amerikas vāvere” aktrise ieraudzījusi šādus “vāveru” attēlus.

    Ainu gan spējusī pabeigt godam un uz skatuves smieties neviens nav sācis.

    Dažkārt kuriozas situācijas uz skatuves gadās arī tad, ja kādā brīdi pieviļ rekvizīti. Tā kādā citā izrādē Andžāna varonim bija paredzēts “nošaut” Artūra Skrastiņa atveidoto tēlu, bet vienā no reizēm šāviena blīkšķis tehniskas kļūmes dēļ nemaz nav atskanējis. Skrastiņš tikmēr, laikam aiz pieraduma inerces, nolaidies garšļaukus tāpat vien bez šāviena.

    Kāda vēl saspringta situācija rekvizītu ķibeles dēļ aktieriem bija jāpiedzīvo izrādē “Romeo un Džuljeta”, un kādu spontānu risinājumu viņi tai raduši burtiski sekundes laikā – uzzināsit, noskatoties 1188 Play

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē