• Aktieris Andris Bērziņš svin 69. jubileju – ar katru gadu arvien seksīgāks

    Sabiedrība
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    12. augusts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No privātā arhīva
    «Šis gads man paies seksa pozas 69 zīmē,» smejas tautā mīlētais aktieris, kurš pirms divām nedēļām nosvinēja dzimšanas dienu.

    Nākamajā rītā pēc 69. jubilejas aktieris Andris Bērziņš PDz teic, ka nu jau sēž pie ezera un makšķerē.

    «Zivis nekožas. Iepriekš gan smuku līdaku izvilku, asarīšus. Esmu arī sievai nopircis makšķeri, mācu viņai ķert zivis… Raimonds Pauls savas jubilejas svin visu gadu, bet man kā vienkāršam cilvēkam atļauts palīksmot vien pāris dienu,» saka gaviļnieks.

    Savu svētkus 26. jūlijā viņš svinējis romantiskā divvientulībā ar sievu Inesi.

    «Neticēsiet, veselība man ir laba. Dzīvoju pa laukiem un Rīgā nerādos, koncertus nerīkoju, jo valdība man to neļauj darīt. Nu, neko – vienkārši svinu! Cik gan svinu, vairāk vaļojos, jo esmu iedevis sev pāris brīvu dienu. Īstajā dienā palutināju sevi un nedarīju vispār neko. Inese tādas varenākas vakariņas man bija pagatavojusi. Laikam ledusskapī nekā nebija – paņēma lasi…» smej Bērziņš.

    Uzreiz gan piebilst – protams, ne jau no ledusskapja lasis paņemts, pēc tā speciāli braukts uz Kalteni.

    «Tur visi zivju produkti ir lieliski, ne tikai lasis. Varbūt nevaru to teikt, bet glāze baltvīna man pie laša arī klāt bija. Lasis bija grilēts, klāt – dārzenīši. Eh, gardi!» atminoties dzīres, teic Andris.

    Viņš bilst, ka teju vai par godu viņa dzimšanas dienai laikapstākļi pamainījušies, un dažkārt uzlīst. «Lietu nebiju redzējis kopš Jāņiem, visu laiku tāds karstums kā peklē… Bet te uzlija. Labi, ka ne tā, kā daudzviet Eiropā, kur tie milzu plūdi, iet bojā cilvēki, un tiek aizskaloti īpašumi.

    Par tādām lietavām es nebūtu priecīgs, bet šīs man patika. Varbūt arī sēnes mežos parādīsies, varēs veidot krājumus ziemai. Koncertu jau man laikam tik drīz nebūs, jo netaisos ne potēties, ne taisīt tos testus,» saka aktieris. Taču fani viņu gan vēl neesot aizmirsuši.

    Andris teic, ka zvejnieku svētkos bijis Mērsragā, un viņam klāt pienākusi viena no kvēlākajām Bērziņa fanēm.

    «Tagad dzīvoju laukos, neteikšu, kur, bet izrādās, ka mana fane dzīvo netālu. Aizbraucu pie viņas ar šampanieti. Un tas, ko tur redzēju, ir brīnums neaprakstāms! Tas noderēs grāmatai, kuru par mani veido sieva.

    Iedomājieties, fane ir sakrājusi pamatīgu materiālu! Tur ir gandrīz visi raksti par mani, kas bijuši avīzēs un žurnālos. Vēl vairāk – pagājušā gadsimta 80. gados viņa vairāk nekā pusgadu gājusi uz Dailes teātri, lai skatītos, kā ierodos darbā. Turklāt ne tikai skatījusies, bet arī veikusi pierakstus – kādā omā esmu bijis, kas man bijis mugurā, ar ko esmu ieradies. Tas viss pierakstīts īpašā kladē,» sajūsminās aktieris.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē