• Aktierim Andrim Bulim rudens aiz restēm

    Kino un TV
    Evija Kalnbērza
    19. decembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No publicitātes materiāliem
    Daudzus rīdziniekus pagājušajā nedēļā pārsteidza skats – Vērmanes dārzā novietots krātiņš, un tajā ir ieslodzīts seriāla Viņas melo labāk zvaigzne.

    Ne viens vien ziņkārīgais apstājās, lai iemūžinātu dīvainu ainu – parkā novietotā būrī ieslodzīts seksīgais latviešu aktieris Andris Bulis!  Kopā ar viņu būrī tup jauneklis, kuru talantu šovu fani atceras kā OKartes skatuves dalībnieku. Ar izcilu vokālu gan Raitis Beķeris atmiņā nepalika, toties vēlāk ar ekstravagantu ģērbšanās stilu sāka veidot dzīvesstila blogera karjeru internetā un ik pa laikam parādījās ar modi saistītos pasākumos.

    Izrādās, šī gan nebija protesta akcija. Šādi Bulis aktualizēja savu jaunāko projektu – seriālu Tunelis, ko no 7. decembra rādīs televīzijas kanālā Go3. «Tas būs 12 sēriju projekts, un katra sērija būs gandrīz stundu gara. Seriāls ir latviešu un lietuviešu kopdarbs. Tajā piedalās arī lietuviešu aktieri, un daļa darbības risinās Lietuvā. Seriāla režisors ir leģendārā aktiera Donata Baņoņa dēls Raimunds Baņonis, kurš režisējis arī TV3 seriālu Nemīlētie,» PDz stāsta aktieris, kurš pēdējā laikā itin bieži bijis aiz restēm. Pagājušajā nedēļā viņš filmējās Brasas cietumā.

    Seriālā pamatā ir 1994. gada notikumi, kad Jelgavā no Pārlielupes cietuma notika Latvijas vēsturē vērienīgākā cietumnieku bēgšana. Andris Bulis spēlē cietumnieku, kuram pārpratuma dēļ piespriests mūža ieslodzījums. Tādēļ pandēmijas laiks Dailes teātra aktierim necerēti ražīgs. Bulis uzsver, ka visiem aktieriem regulāri tiek veikti Covid-19.

    «Masu skati, piemēram, cietumnieku bēgšana, tiek filmēti brīvā dabā, un visi ārkārtējās situācijas ierobežojumi tiek maksimāli ievēroti.

    Lielākoties kopā esam septiņi aktieri, gluži kā viena mājsaimniecība. Visa filmēšanas komanda strādā maskās,» stāsta viņš.

    Bulis neslēpj – filmēšanās seriālā ir liela veiksme, jo Dailes teātris līdz janvārim ir slēgts, notiek vien daži mēģinājumi izrādēm, kuras plānotas rādīt nākamā gada sākumā. «Drīzumā man sāksies mēģinājumi Intara Rešetina komēdijā,» piebilst viņš. «Labi, ka tagad ir darbs, jo visi Ziemassvētku pasākumi, ar kuros gūto peļņu vienmēr gada nogalē rēķinājos, ir atcelti,» atzīst Bulis.

    «Mans mazais prieciņš ir arī tas, ka beidzot iznācis mans dzejoļu krājums Erotērika ar Arvila Lindes ilustrācijām. Žēl, ka nevarēju sarīkot prezentāciju, bet vēlāk to noteikti izdarīšu. Grāmatnīcās mans krājums jau ir, tāpēc garajos rudens vakaros varat mierīgi baudīt divvientulību un lasīt dzeju,» iesaka aktieris.

    Arī ģimenes ikdiena ritot bez lielā rūpēm. «Četrus gadus vecā meita Alise apmeklē bērnudārzu, bet dēls Markuss mācās jau 10. klasē un ir pietiekami patstāvīgs, lai mācītos attālināti. Retu reizi gan nākas pieskatīt, lai viss būtu paveikts, kā nākas. Viņš ir no tiem, kuram patīk mācīties skolā, tikties ar klasesbiedriem un skolotājiem,» tā Bulis.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē