• Ainars Virga: Mums nav tādas īstas valdības, katrs dara, ko vēlas

    Mūziķi
    Evija Kalnbērza
    22. aprīlis, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Ikdienu liepājnieks vada, rūpējoties par fizisko formu un apgūstot dažādas gudrības internetā.

    Savu dzimšanas dienu Ainars Virga nosvinēja ģimenes lokā – devās ciemos pie mammas, bija atnākusi arī viņa meita Ilze ar draugu. «Nekādus noteikumus nepārkāpām, bijām kopā viena ģimene,» tūdaļ piebilst gaviļnieks. Viņš neslēpj – šis ierobežojumu laiks viņam pagalam nepatīk, un ik pa laikam sanāk pašķendēties par dzīvi pandēmijā. «Mums nav tādas īstas valdības, katrs dara, ko vēlas.

    Šķiet, nav tālu līdz tam, lai nākamais veselības ministrs būtu kāds nopelniem bagāts sētnieks,»

    saka Virga un atzīst – situācija valstī un pasaulē ietekmē arī viņu. «Tagad tik ļoti mainījušās cilvēku attiecības… Es, piemēram, uzskatu, ka vakcinēties vai ne ir katra cilvēka brīva izvēle. Taču, ja desmit cilvēku kolektīvā divi nevakcinēsies, uz viņiem šķībi skatīsies,» spriež Ainars.

    «Es gan cenšos par to visu daudz nedomāt. Notiksies, kam jānotiek, un mēs to nevaram ietekmēt. Tāpēc labāk iegrimstu savā ģitārā un tiekos tikai ar saviem ģimenes locekļiem un tuvākajiem draugiem,» teic viņš. Balvu pasniegšanas ceremonijā, kas pandēmijas laikā kuplā skaitā pulcējušas Latvijas mūzikas ziedu, Virga nav redzēts.

    «Lai bez maskām tagad piedalītos televīzijas raidījumos un balvu saņemšanas ceremonijā, ir laikam jābūt īpašam statusam organizētāju acīs,» sarūgtināts ir Virga.

    «Bet nekas, es spēlēju ģitāru, saceru dziesmas. Priecājos, ka šobrīd Latvijas Radio 2 Muzikālajā bankā mana dziesma Sargā savu dvēselīti ierindojusies 2. vietā, tas man pašam ir liels pārsteigums.»

    Mūziķis atzīst – koncertu un uzstāšanos pietrūkst, taču viņš nesēž dīvānā klēpī rokas salicis. Kamēr aktīvā dzīve mūzikā vēl nav atsākusies, viņš rūpējas par savu fizisko formu. «Katru dienu braucu ar ričuku. Paņēmu no drauga lietošanā, jo nozagto braucamo tā arī neesmu atguvis,» saka viņš.

    Pērn vasarā garnadži Liepājā pievāca Virgas īpašo velosipēdu, kuru viņš dēvēja par resnulīti, jo tas bija aprīkots ar brangām riepām.

    «Veicu tagad dažādus uzlabojumus arī šim, draugam būs labu labais ritenis,» atklāj mūziķis. «Arī mūzikā man tagad top kaut kas jauns, bet vēl par nākotnes plāniem nestāstīšu. Brīvajos brīžos skatos dažādas YouTube pārraides – attīstu ģitārspēli, skatos un klausos mūziku, daudz ko mācos arī par politiku, biznesu, vēsturi un ģeogrāfiju. Diploma man nebūs, bet iemācījies būšu daudz ko!»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē