• Aināra Šlesera sieva ar dārgu seglu somiņu dodas uz modes nedēļu

    Inese Šlesere
    Evija Kalnbērza
    17. novembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Vladislavs Proškins (F64)
    Uzņēmēja Aināra Šlesera sieva rudenī daudz laika velta atvašu skološanai. Taču viņa atrada brīvu brīdi, lai novērtētu Rīgas Modes nedēļas jaunumus un papildinātu meitas garderobi ar īpašu kleitu.

    Bijusī Saeimas deputāte, kādreizējā skaistumkonkursu dalībniece un piecu bērnu mamma Inese Šlesere saviesīgus pasākumus apmeklē reti, bet labprāt piedalās Rīgas Modes nedēļā. Arī šogad viņa vēroja jaunākās tendences Latvijas modē. Viņa bija ģērbusies elegantā, melnā kostīmā un, kā allaž, pieskaņojusi tērpam slavena luksusa zīmola somiņu. Šoreiz – ikonisko Dior seglu somu ar maināmu plecu siksnu.

    Šo neparastās formas modeli – līdzīgu zirga segliem – 2000. gadā radīja dizainers Džons Galiano. Dīvainas formas aksesuārs ātri vien kļuva par modes hitu. Īpaši pēc tam, kad vienā no seriāla Sekss un lielpilsēta sērijām Kerija Bredšova ar šādu somiņu devās uz randiņu ar Eidanu. Sjenna Millere, Miša Bārtone, Perisa Hiltone un daudzas citas slavenas modes dāmas regulāri izgāja sabiedrībā ar savām iemīļotajām Dior seglu somiņām. Pagāja gandrīz 20 gadi, un zīmola tagadējā kreatīvā direktore Marija Kjurī nolēma dot otru iespēju šim dižpārdoklim.

    Jau pērn slavenu modes dāmu ikdienā atgriezās seglu somiņas, un populārais modelis – pietiekami ietilpīgs, darināts no melnas teļādas un ar maināmu siksniņu – iepaticies arī Inesei šleserei. Šādas somiņas cena ir ap 3500 €.

    Apmeklējot adījumu salona Ameri jaunās kolekcijas modes skati, Inese ar lielu interesi pētīja meiteņu kleitas – ar domu, kura vislabāk piestāvētu jaunākajai atvasei. «Man šķiet, ka šī ir labākā Ameri kolekcija.

    Vienu kleitiņu jau noskatīju, un, to iegādājoties, daļa līdzekļu tiks bērnu slimnīcai, un tā es to atbalstīšu,» priecājas Šlesere.

    Daudzbērnu māmiņa atzīst – bērniem skolas laiks šogad pandēmijas dēļ nav vienkāršs. «Jaunākie bērni (meita Elizabete un dēls Marks Daniels – PDz) patlaban mācās klātienē. Grūtāk iet vidējam dēlam Gothardam Leonardam, kuru ir vairāk jāmotivē, lai, mācoties attālināti, visu precīzi un laikā izpildītu,» teic Inese.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē