• Aicina klausītājus iesaistīties Raimonda Paula 85. jubilejas ballītes sarīkošanā

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    26. decembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Raimonds Pauls
    Foto: Publicitātes foto
    Raimonds Pauls
    Radioklausītāji aicināti pievienoties Raimonda Paula sveicēju pulkam, iesūtot Latvijas Radio 2 savus stāstus un pašdarinātus Maestro portretus.

    Atzīmējot Raimonda Paula 85. jubileju, no 9. janvāra līdz viņa dzimšanas dienai 12. janvārī Latvijas Radio 2 ēterā notiks grandiozas svinības – Maestro mūzikas maratons, kura laikā 85 stundu garumā skanēs tikai un vienīgi komponista mūzika. Radio ēteru, ar stāstiem par savām īpašajām Paula dziesmām, kuplinās Latvijā pazīstamas personības, un arī klausītāju stāsti.

    „Lai arī mūsu šarmantajam, elegantajam, asprātīgajam un talantīgajam Maestro Raimondam Paulam ir 85. jubileja, tās svinēšana un koncerti izpaliks valstī noteikto ierobežojumu dēļ. Tomēr mēs krāšņi atzīmēsim Maestro jubileju Latvijas Radio 2 ēterā, kur svētku noskaņai un dzimšanas dienas sveicēju pulkam aicinām pievienoties cilvēkus visā Latvijā,” saka Latvijas Radio 2 programmu vadītāja Baiba Palkavniece. "Maestro radio ballītē skanēs tikai viņa komponētā mūzika, būs dažādi svētku pārsteigumi, sveicieni, jautrība, Paula Portretu parāde un daudz kas cits, kā jau tas piederas īstai svinēšanai. Aicinu daudzo ziemas brīvdienu laikā dažādot savu atpūtu un no sirds iesaistīties stāstu un portretu radīšanā mūsu Maestro!”

    Lai sveiktu Raimondu Paulu 85. jubilejā, līdz 3. janvārim tiek gaidīti ierakstīti audio stāsti par personiski visīpašāko Raimonda Paula dziesmu. Audio fails jānosūta mobilajā lietotnē WhatsApp, tālrunis 27834559. Jāatceras arī ierunāt sveicēja vārds. 

    Lai priecētu Maestro, visi, kuri sevī jūt mākslinieka dzirksti, aicināti uzzīmēt, uzgleznot vai kā citādi izveidot Raimonda Paula portretu un nosūtīt to uz e-pastu: [email protected]. Paula Portretu Parāde būs redzama Latvijas Radio Facebook un mājaslapā.

    Raimonds Pauls ir Latvijas Radio 2 visatskaņotākais komponists.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē