• Agritai sāp sirds – tiesu izpildītājs bloķē viņas kontu

    Uzturlīdzekļi bērnam
    Santa.lv
    Santa.lv
    7. novembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Pagalam neapskaužamā situācijā nonākusi «Ģimene burkā» zvaigzne Agrita Bindre – zvērināts tiesu izpildītājs bloķējis viņas kontus, atstājot kontā vairāk nekā četrus tūkstošus lielu «mīnusu».

    Saskaņā ar tiesas lēmumu, Agritai jāatmaksā Uzturlīdzekļu garantijas fondam saņemtie uzturlīdzekļi par bērniem – tiek pieprasīta izmaksātā summa par gadu, kad abi ar vīru it kā dzīvojuši kopā un kā apgalvo Jānis, viņš ģimeni uzturējis pats. Taču tai pat laikā Agrita norāda, ka nekādu finansiālu atbalstu no vīra nav saņēmusi un bērnus uzturējusi pati.

    «Ja kāds no vecākiem nespēj nodrošināt ģimeni, ir tiesības saņemt atbalstu no Uzturlīdzekļu fonda.  Un tas nav nekāds pārkāpums. Kāpēc tagad manam kontam uzliek «bloku»? Un tā jau nav nekāda mazā nauda! Bāriņtiesai ir sniegat informācija, ka laika posmā, kad mēs ar Jāni dzīvojam kopā, es esmu savtīgos nolūkos saņēmusi uzturlīdzekļus,» sašutusi ir Agrita.

    Agritai sāp sirds, ka vīra rīcība jau atkal tiešā veidā skar bērnus, kuriem nu spiedīgās finansiālās situācijas dēļ nākas samierināties, ka izpaliek plānotās izklaides un kopīgā ģimenes atpūta.

    «Šobrīd sanāk, ka es neko vairs nevaru izdarīt. Labi, ka vēl rēķinus paspēju samaksāt, jo pretējā gadījumā man nepaliktu vispār nekas. Jo kamēr nonākšu līdz kaut kādam slēdzienam, paies laiks – tiesu izpildītājs vispār pieņem reizi nedēļā un tikai tad varu rakstīti iesniegumu, lai saprastu, ko man darīt. Es nekaunos par to runāt!»

    «Tā notiek ar daudziem cilvēkiem. Bērni dzīvo pie manis un es nevaru saņemt Uzturlīdzekļu garantijas fonda naudu?! Par kādiem grēkiem?  Vēl saprastu, ja bērni dzīvotu pie viņa. Bet viņi visu laiku dzīvo pie manis, es par viņiem rūpējos un gādāju. Kauns viņam nav! Es noteikti neapstāšos!» apņēmības pilna situāciju atrisināt ir četru bērnu māmiņa Agrita.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē