• Agritai jaunais pielūdzējs pārāk atgādina bijušo vīru: Otrreiz negribu, paldies!

    Attiecības
    Santa.lv
    Santa.lv
    23. augusts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Divdesmit gadus jaunāks, glīts, seksīgs, galants, uzmanīgs, dāvina rožu klēpjus un rīko romantiskus pārsteigumus, pieņem četrus otras pusītes bērnus un lieliski ar viņiem saprotas.

    Vieni vienīgi supersaldi raksturojumi kanāla 360TV šova “Ģimene burkā” jaunajā sezonā līdz šim dzirdēti par Agritas Bindres – Blumenauas jauno kavalieri. Vai arī jums jau radās aizdomas – pārāk skaisti, lai būtu patiesi? Vai tiešām ir iespējams, ka cilvēkam vispār nav neviena “melnumiņa”?

    Tomēr ne – dzīve ir dzīve un pamazām arī jaunais Jānis sāk atklāt sava rakstura spurainās puses.

    Arī pati Agrita atzīst, ka viņai ir “raksturiņš” un ar viņu nav viegli, un tā nu mīlnieku pāra pirmais kašķis izceļas burtiski ne par ko. Agrita māca meitai braukt ar velosipēdu, Jānis bilst, ka tas agregāts mazajam augumiņam ir par lielu, un Agrita aizsviltas – sak, ko viņš iedomājas, ka es visus šos gadus savus bērnus neesmu pratusi audzināt !?

    Un te izrādās, ka Jānis ir no tiem, kas ātri apvainojas un ilgi neatsaucas kontaktiem. Izskatās gandrīz, ka Agritas pagalmā sabozies stāv vēl viens bērns.

    “Nē, nu tā tas neies. Tas viss man atsauc atmiņā attiecības ar manu vīru, un ne tās labākās dienas. To es otrreiz negribu, paldies! Es esmu lielās pārdomās, ko darīt tālāk. Es vispār vīriešus vairs nesaprotu!” – Agrita patiešām ir grūtas izšķiršanās priekšā.

    Saka jau, ka sieviete neapzināti piesaista līdzīga tipa vīriešus, kamēr vien nav kardināli mainījusies pati. Vai tiešām Agrita vēl nav mainījusies pietiekami? Katrā ziņā, “Ģimene burkā” šā rudens notikumi solās būt spraigi, gaidiet nākamās epizodes!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē