• Agrita nometusi teju 60 kg – mērķis ir ielīst kleitā, kas šobrīd neder

    Uzturs un diētas
    Santa.lv
    Santa.lv
    14. novembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    «Ģimene burkā» zvaigzne Agrita Bindre droši un apņēmīgi soļo pa tievēšanas taku un ir atbrīvojusies no ievērojama liekā svara – teju 60 kilogramiem, tomēr līdz ideālajām aprisēm vēl gabaliņš ejams un motivācijas sāk trūkt.

    Lai sev iedotu papildus duku noiet šo ceļu, nomest atlikušos kilogramus un Ziemassvētkos būt 65 kilogramus vieglai, četru bērnu māmiņa nospraudusi sev mērķi – uzmirdzēt efektīgā violetā kleitā, kura šobrīd viņai īsti neder.

    Tiesa, Agritas pusaugu meitas Esteres domas par mammas izvēlēto kleitu krasi atšķiras: viņasprāt mammas izvēlētais tērps ir pārāk atkailināts un vairāk piestāvētu kādai divdesmitgadniecei nevis mammai.

    Arī uz Ziemassvētku balli šādā kleitā iet nedrīkst gan tās nepiemērotās krāsas, gan piegriezuma dēļ, kas Esterei vairāk atgādinot kleitu, kurā varētu tērpties vieglas uzvedības sievietes.

    Meitas kritikas dēļ Agrita gan nedomā padoties, viņa neuzskata, ka sievietei ar bērniem un pēc 40 ir sevi jānoraksta, jāstaigā nekrāsotiem matiem un noskrandušai.

    «Es domāju, ka šie stereotipi ir daudziem cilvēkiem, ar to ikdienā arī saskaros, bet esmu cilvēks, kurš saka: «Nost ar stereotipiem! Tāpēc lauzīsim tos!»

    Lai turētu intrigu, Agrita kanāla 360TV realitātes šova «Ģimene burkā» faniem atklāj, ka kleitu visiem parādīs īsi pirms svētkiem, lai būtu vieglāk novērtēt tievēšanas pūliņu rezultātus.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē