• Agrita aiziet no firmas, kas izplatīja Krievijā ražotas preces: Bija sarežģīti

    Karjera un bizness
    Santa.lv
    Santa.lv
    13. decembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Nesen enerģiskā jelgavniece un četru bērnu māmiņa Agrita Bindre, kuru plašāka publika pazīst ar kanāla 360TV realitātes seriāla «Ģimene burkā» starpniecību, nāca klajā ar paziņojumu, ka aiziet no darba ar Krieviju saistītajā tiešā mārketinga kompānijā «NL International».

    Paziņojums izraisījis negaidīti plašu rezonansi – vairums Agritas sekotāju apveic un atbalsta šo lēmumu, taču ir ienākuši arī ne mazums neizpratnes pilnu jautājumu – Krievijas karš un agresija turpinās jau vairāk kā astoņus mēnešus, kur tu biji visu šo laiku?

    Atbildēt katram atsevišķi Agritai fiziski nav iespējams, tādēļ viņa savu nostāju atklāti paskaidro televīzijas raidījumā:

    «Jā, šīs divējādās sajūtas man nelika mieru jau kopš marta. No vienas puses, es ar visu sirdi centos palīdzēt Ukrainai, braucu uz turieni, bet no otras – turpināju strādāt ar Krievijā ražotajiem produktiem, kas paši par sevi man patika. Bet kaut kā es atradu to iekšējo balansu šajā pretrunīgajā situācijā.»

    «Mēs daudz runājām ar kompānijas vadību, ar līderiem, un pieņēmām lēmumu, ka turpmāk strādāsim tikai ar Eiropas produkciju. Taču vēlāk realitātē izrādījās, ka tie uzraksti “ražots Krievijā” joprojām atrodas uz iepakojuma. Klienti bija sašutuši, sāka atteikties, bija sarežģīti… Tagad esmu saņēmusi jaunu piedāvājumu no Eiropas kompānijas, jauns izaicinājums, tādēļ izlēmu saraut savas saites ar NL International pavisam.»

    Taču izrādījies arī, ka šī saišu saraušana nebūs tik vienkārša – saskaņā ar Agritas stāstīto, kompānija uz vinu izdara spiedienu, liek šķēršļus nopelnītās naudas saņemšanai un esot jāsaskaras ar nepatīkamām intrigām.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē