• Agnese Zeltiņa atteikusi randiņu Mikam Ozoliņam

    Attiecības
    Santa.lv
    Santa.lv
    30. augusts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: ĢIRTS OZOLIŅŠ (F64)
    Amerikā dzīvojošais režisors Miks Ozoliņš ieradies Latvijā. Viens no īsās atgriešanās iemesliem ir viņa kādreizējā mīlestība Agnese Zeltiņa, kuru viņš bija iecerējis satikt, tomēr tas neizdevās, vēsta žurnāls “Kas Jauns”.

    Izrādās, ka Zeltiņa nav apmierināta ar to, ka viņa tikusi pieminēta Mika Ozoliņa grāmatā “1001 guru”, kurā filmu režisors atklāti stāsta par notikumiem savā piedzīvojumiem bagātajā dzīvē, tādējādi palīdzot sievietēm labāk saprast vīriešus.

    "Mums savulaik bija noruna – ja mēs kādreiz izšķirsimies, nevienam neko nekomentēsim par mūsu attiecībām un šķiršanās iemeslu. Laikā, kad izšķīrāmies, Agnese mani tomēr publiski “nomētāja akmeņiem”. Par mani rakstīja, kāds es esmu slikts, ko esmu nodarījis. Es tajā laikā klusēju, “apēdu” to visu. Pēc kāda laika vēl kaut kas “uzpeldēja”. Arī neko neteicu,” žurnālam “Kas Jauns” atklāj Miks.

    Jaunajā grāmatā Miks tomēr Agnesi pieminējis.

    “Mums bija 12 gadu starpība, un viņai jau bija 2 bērni – katrs no sava vīrieša. Es atzīstu, ka nepieņēmu un nepiedevu faktu, ka Agnese šķiroties, apmaiņā pret investīciju jaunā dzīvoklī, iemainīja savas tiesības uz jaunāko dēlu sievasmātei. Es to sapratu līdz galam tikai tad, kad manā dzīvē parādījās meita. Ir lietas, kas nav maināmas, pārdodamas, pērkamas un nododamas, īpaši mūsu bērni,” savā grāmatā raksta Miks.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē