• Adriana Miglāne par iepazīšanos ar vīru: Un tad es tā kā paliku stāvoklī

    Attiecības
    Santa.lv
    Santa.lv
    21. aprīlis, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    “Kas ir Adrianas Miglānes vīrs?” esot bijis populārākais jautājums Google meklētājā, kad tika meklēta informācija par pašu dziedātāju, viesojoties “STV Pirmā!” sarunu šovā “Kad viņas satiekas” saka Adriana un atklāj iepriekš nezināmas detaļas par abu iepazīšanos pirmdzimtā dēliņa sagaidīšanu.

    Kā izrādās jaunajai dziedātājai sākotnēji vīrs vēl pielūdzēja lomā nemaz neesot paticis, viņa ir ignorējusi viņa sūtītās ziņas un ar skepsi uz viņu raudzījusies, kad satikusi pirmo reizi.

    Savu liktenīgo lomu Adrianas un viņas vīra attiecību uzsākšanā nospēlējusi dziedātājas draudzene, par ko Adriana pat sadusmojās.

    Tomēr vēlāk viņai jaunais cilvēks ļoti iepaticies, bet to bijusī «X Faktora» dalībniece slēpusi. Abi gan sākuši tikties: «Un tad es tā kā paliku stāvoklī,» stāsta dziedātāja, kas izstāsta arī savu dzemdību pieredzi un atklāj gadījumu dzemdībās, par ko ļoti viņas vīrs pārdzīvojis.

    Kas īsti notika un vai abi jau plāno ģimenes pieaugumu, uzzināsi, noskatoties zemāk pievienoto sižetu no STV Pirmā! raidījuma “Kad viņas satiekas”!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē