• Victoria’s Secret eņģeļiem standartu vairs nav

    Izklaide
    Inese Mizovska
    3. novembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: VIDA PRESS, INSTAGRAM
    Pasaulslavenais apakšveļas zīmols Victoria’s Secret lauzis tradīciju skatēs un reklāmās aicināt tikai slaidas supermodeles. Tagad Victoria’s Secret eņģeļu vidū ir skaistule, kura valkā 52. izmēra veļu.

    Kļūt par Victoria’s Secret eņģeli ir daudzu modeļu sapnis, un gadiem ilgi to piepildīt varēja tikai skaistules ar slaidiem augumiem. Taču beidzamajā laikā zīmols izjuta spēcīgu sabiedrības spiedienu – ideālais skaistums esot garlaicīgs un tiekšanās pēc tā – neveselīga.

    Situāciju saasināja mārketinga direktora Eda Razeka publiski paustais, ka zīmolam nav vajadzīgas apaļīgas modeles un skaistules – transpersonas.

    Šāds apgalvojums krietni pabojāja zīmola reputāciju, un tas atspoguļojās pārdošanas rezultātos. Tāpēc jau augustā Victoria’s Secret parakstīja līgumu ar brazīliešu modeli transpersonu Valentīnu Sampaio, bet nupat – ar lielo izmēru modeli Ali Teitu Katleri.

    Amerikāniete reklamē jauno apakšveļas līniju, kas tapusi sadarbībā ar britu zīmolu Bluebella. «Tas ir satriecoši! Esmu panākumu virsotnē. Nekad nedomāju, ka redzēšu savu foto līdzās supermodelēm, kuras apbrīnoju, kad vēl biju maza meitene,» pauda Ali.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē