• Superbingo jaunā meitene Krista Zvirgzdiņa: Pucēties man patīk!

    Stils
    Anastasija Kuzminova
    9. jūlijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: MĀRTIŅŠ ZILGALVIS (F64)
    TV spēles Superbingo vadītājiem Armandam Simsonam un Ligitai Miezei TV ekrānos pievienojusies stiliste un grima meistare Krista. Savukārt aizkadrā viņa rūpējas par savu un kolēģu skaistumu.

    «Esmu par minimālismu, bet arī pucēties man patīk. Ticu, ka apģērbam ir jākalpo mums, nevis otrādi. Labāk nopērku vienu kvalitatīvu lietu trīs apšaubāmu vietā. Galvenais, lai ir ērti, skaisti un vienkārši. Man apģērbā nepatīk neko sarežģīt,» saka stiliste, grima meistare un influencere Krista Zvirgzdiņa. Instagram viņai ir vairāk nekā 12 tūkstoš sekotāju, un daudziem Kristas padomi ir īsta iedvesmas vācelīte.  

    «Mana sievišķīgā vājība ir Amoralle tērpi. Ietaupu un tad nopērku sev kaut ko skaistu,» atzīstas viņa. Pandēmijas laikā Krista sapratusi – attālinātā iepirkšanās nav radīta viņai, jo bez aptaustīšanas drēbes pirkt tomēr nevarot.

    Garderobes veidošanā Krista ir racionāla, taču attiecībā uz skaistumkopšanas līdzekļiem un kosmētiku vizāžistei mēdz paslīdēt kāja. «Neesmu somiņu vai kurpju fane, toties man ir grima lietu kolekcija. Tagad ar kosmētikas pirkšanu piebremzēju – ir jāpaspēj taču visu iegādāto izlietot!»

    Svētku mirkļiem

    «Kleitu darināja šuvēja Ventspilī. Allaž esmu pretojusies mammu un meitu komplektiem – vienotā stilā pašūtiem tērpiem no viena auduma –, bet meitas bērnudārza izlaidumā mums tādi bija, un patiesībā šie tērpi izdevās tik gaumīgi un neuzbāzīgi.

    Pat ja manas ķermeņa formas mainīsies, zinu – šī kleita glaimos manam augumam. Tā der gan svinīgam brīdim, gan brančam pludmalē ar draudzenēm.»

    Koncertam brīvā dabā

    «Šādā ērtā un sievišķīgā stilā mani var sastapt ne tikai ikdienā, bet arī dodoties līdzi vīram Jānim uz viņa koncertiem brīvā dabā. Man patīk izcelt savas kājas.

    Tiesa, pēc grūtniecībām ir radušās strijas, taču pagarināts Amoralle mežģīņu kardigans nosedz visu, kam jāpaliek neredzamam. Man patīk ikdienišķas lietas kombinēt ar kaut ko izsmalcinātu.»

    Vizāžistes darba tērps

    «Kad dodos pucēt klientes, svarīgi, lai man ir ērti un vienlaikus es justos sievišķīgi. Veidot grimu, piemēram, ļoti traucē volāni roku daļā. Manā darba garderobē ir tīras krāsas, rakstainu audumu tikpat kā nav. Reizēm paspēlējos ar pretkrāsām.»

    Uz glāzi vīna ar draudzenēm

    «Vasaras komplektu ar šortiem un satīna topu varu uzvilkt uz kādām svinībām, arī savā dzimšanas dienā, tiekoties uz vīna glāzi ar draudzenēm. Un tikpat labi tas iederas, vadot TV raidījumu.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē