• Rīgas balles rīkotāji sodīti par Covid-19 ierobežojumu pārkāpšanu

    Rīgas balle
    Ziņu aģentūra LETA
    8. decembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Šoruden Melngalvju namā notikušā pasākuma Rīgas balle organizētāji sodīti ar 250 eiro naudas sodu par Covid-19 izplatības dēļ noteikto ierobežojumu pārkāpšanu, Latvijas Televīzijai apstiprinājis Rīgas pašvaldības policijas pārstāvis Toms Sadovskis.

    Pasākums notika 10.oktobrī jeb dienu pēc tam, kad tika atcelts Rīgas maratons. Savukārt lēmums par soda piemērošanu pieņemts 23.novembrī. Pasākuma rīkotāji sodīti ar 250 eiro naudas sodu par epidemioloģisko noteikumu pārkāpumu.

    Rīgas balle pulcēja uzņēmējus, politiķus, sabiedriskos un kultūras darbiniekus, to skaitā labklājības ministri Ramonu Petraviču no KPV LV un Eiropas Parlamenta deputātu Andri Ameriku no Gods kalpot Rīgai, raisot daļā sabiedrības neizpratni un sašutumu.

    Atsaucoties uz rīkotāju sniegto informāciju, aģentūra LETA iepriekš vēstīja, ka pasākumā plāno piedalīties Latvijas muzikālo prēmiju un deju čempionātu laureāti – populāri operdziedātāji, baletdejotāji un citi atpazīstami mākslinieki, kā arī jaunie talanti.

    Kā ziņots, Covid-19 pandēmijas dēļ Latvijā jau vairākus mēnešus noteikti dažādi pulcēšanās un pasākumu rīkošanas ierobežojumi.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē