• Našķoties Zane par pazušanu un telefona neizmantošanu: Noteikti tā darīšu vēl

    Sociālie tīkli
    Lelde Lūse
    10. oktobris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No publicitātes materiāliem
    Slavenā kulinārijas blogere un grāmatas Našķoties autore diendienā dalās ar saviem sekotājiem ar padomiem, skaistām bildēm un ikdienas ainiņām. Kādā brīdī visa kļuva par daudz, un viņa nolēma… aizmukt!

    Kulinārijas blogere, kuru interneta vidē pazīst kā Našķoties Zani, vasaras izskaņā paziņoja – nolēmusi paņemt pauzi no dzīves sociālajos tīklos un doties atvaļinājumā kopā ar vīru Artūru. Pāris gribēja izbaudīt kārtīgu medus nedēļu, jo šis laiks sakrita ar viņu kāzu pirmo jubileju.

    «Šogad ārpus Latvijas robežām gan nedosimies, bet plānojam nedēļu veltīt tikai mums diviem vien un doties šodienas pasaulē ļoti ekskluzīvā un reti izmantotā virzienā – mierā un klusumā, prom no telefoniem un ziņām, e-pastiem un zvaniem,» saviem sekotājiem atklāja Zane un… pazuda.

    «Šķita, ka tas būs krietni sarežģītāk,» PDz atzīst gardo ēdienu meistare. «Visbiežāk izmantotās lietotnes paslēpu pavisam tālā telefona mapē, lai kādā brīdī roka automātiski nepastieptos pēc telefona un nedotos tik ierastajā sociālo tīklu virzienā.»

    Kad nedēļa svētlaimīga klusuma bija pagājusi, viņas sekotāji internetā bija patiesi noilgojušies.

    «Saņēmu veselu kaudzi vēstuļu ar apsveikumiem, ka esmu atgriezusies ierastajās platformās.

    Jāatzīst, pārņēma sajūta, kā atgriežoties no bīstamas ekspedīcijas Āfrikas džungļos,» smejas Zane. Bildītes no sava atvaļinājuma viņa nolēmusi paturēt tikai sev.

    «Brīvajā laikā sadarīto labprāt atstāšu tikai sev un saviem tuvajiem. Ne velti šis laiks bija tikai mums. Noteikti tā darīšu vēl, jo ir tik patīkami izkāpt ārpus komforta zonas. Man šķiet, katra saruna un kopā būšana ar saviem tuvākajiem ir pelnījusi nedalītu uzmanību.»

    Tagad viņa ir spēka un enerģijas pilna iejūgusies darbos, jo rudenī plāno atgriezties TV ekrānos ar savu kulināro raidījumu, top arī jauna recepšu grāmata gardēžiem.  

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē