• Lauku sētas mīlnieki precēsies kameru priekšā – vecāki nav sajūsmā

    Māja
    Zane Piļka-Karaļeviča
    Zane Piļka-Karaļeviča
    18. decembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: VLADISLAVS PROŠKINS (F64)
    Šovā Lauku sēta iepazītais mīlnieku pāris meties jaunā avantūrā – piekrituši būvēt ģimeni šovā Ģimene burkā.

    Galvenais mērķis – kāzas

    Viņi ir viens no retajiem realitātes šovā dzimušiem pāriem, kuriem izdevies savas attiecības saglabāt arī pēc kameru un prožektoru gaismu nodzišanas. Drīz pēc šova Lauku sēta fināla, kur 2020. gada pavasarī uzvaras laurus plūca alūksnietis Aigars Kļavs, viņš bildināja šovā iepazīto un iemīlēto skaistuli triju bērnu mammu Evitu Riekstiņu. Un saņēma piekrišanu. Lai arī daudzi neticēja, ka šai savienībai būs ilgs mūžs, viņi pierādīja pretējo. Par savām jūtām viņi ir tik ļoti pārliecināti, ka piekrita dalīties savā ikdienā ar televīzijas skatītājiem.

    «Piedalīties šovā Ģimene burkā producenti mums piedāvāja jau pagājušajā sezonā, taču toreiz atteicām. Neredzējām tam īsti jēgu,» stāsta Aigars.

    «Šosezon producenti mūs atkal uzrunāja. Ņemot vērā, ka mēs plānojam kāzas, izkristalizējās vīzija, ka mēs varētu šo procesu parādīt arī citiem. Tas ir galvenais mērķis, kāpēc to darām. Pastarpināti Evita grib kaut ko pārveidot arī attiecībās, bet uzskatu, ka mums tāpat viss ir kārtībā,» saka viņš.

    Evita gan teic, ka tik vienkārši vis nebija.

    «Sākumā nepiekritu. Nebiju, protams, tik kategoriska kā pērn, kad bija attālinātās mācības un citi trakumi, bet tomēr biju gana skeptiska. Aigaram un producentei izdevās mani apstrādāt,» tagad teic Evita. Atšķirībā no viņas bērni šim pasākumam piekrituši uzreiz un uztvēruši kā piedzīvojumu. «Tiktokeru paaudzei kameras nav nekas svešs,» norāda Evita, kura audzina divus dēlus un meitu, kas dzimuši laulībā ar bijušo vīru. Arī Aigaram no iepriekšējām attiecībām aug divi puikas.

    Aigars uzsver, ka pie videokamerām ir pieradis. «Beidzamos gadus to priekšā esmu gozējies bieži un ne tikai šovos. Filmējos seriālā Tunelis, kur tēloju zeku, piedalījos Dvēseļu puteņa masu skatos, biju dalībnieks arī raidījumā Gandrīz ideālas vakariņas un citos projektos, tāpēc mani kameru klātbūtne nesatrauc. Iespējams, nedaudz grūtāk pirmās filmēšanas dienas bija Evitai, taču arī viņa ir pieradusi, un vairs tik ļoti nepiedomā pie katra vārda un kustības,» spriež Aigars.

    Dzirkstelīte jāsaglabā vienmēr

    Evitas vecāki nav priecājušies, ka nu meitas dzīvei varēs sekot līdzi visa Latvija. «Viņi nav sajūsmā tāpēc, ka ir redzētas arī daudzas negatīvas lietas, taču mēs centīsimies savu netīro veļu publiski nemazgāt. Mums gan arī nekā tāda nav,» apgalvo Evita. Vai pirms tam pāris sekoja līdzi šovam Ģimene burkā.

    «Plus mīnus zinājām, kas tur notiek un kādi ir šova noteikumi. Mani visvairāk interesēja Agritas Bindres ģimene, jo viņa, tāpat kā es, ir no Piņkiem, un mēs pāris gadu mācījāmies kopā Babītes vidusskolā,» stāsta Evita. Viņa uzsver, ka šovā grib parādīt – attiecībās ikdienas rutīna nav attaisnojums neuzmanībā vienam pret otru. «Sievietes un vīrieša attiecības jāuztur, par spīti bērnu skaitam, dzīves skrējienam un pašu vecumam. Jāsaglabā tā dzirkstelīte,» uzskata Evita.

    «Ceru, ka saistībā ar kāzu rīkošanu mūsu pieredze kādam noderēs. Tie, kuri bijuši precējušies, varēs atcerēties, kā viņiem ir gājis, kad viņi organizēja kāzas. Savukārt tie, kuri nav precējušies, varēs redzēt, kam gatavoties, cik reāli kāzas maksā, kādas kļūdas nepieļaut. Sapņot, protams, var daudz un izdomāt visgrandiozākās idejas, bet realitāte ir tāda, kāda tā ir,» norāda Aigars.

    Viesu jautājumā rasts kompromiss

    Kāzu datums jau ir nolikts – 2022. gada 22. februāris. «Manuprāt, ļoti skaista ciparu kombinācija un viegli būs atcerēties,» spriež Evita. Pāris tic, ka divnieki nesīs viņiem veiksmi. «Jā, es zinu, ka puse no tiem, kas precējās maģiskajā 07.07.07, ir izšķīrusies. Taču puse vienmēr izšķiras, lai arī kurš datums tas būtu. Es ticu, ka ar mums tā nenotiks,» piebilst viņa.

    «Biju pie mācītāja, kuram teicu, ka es gribu precēties vienu reizi un uz visu mūžu. Viņš atvēra milzu grāmatu un teica – re, kur ir tie cilvēki, kuri man teica, ka precēsies tikai vienu reizi dzīvē. Un tik šķir un šķir tos sarakstus,» smejas Aigars. Viņš atšķirībā no Evitas vēl nav bijis precējies. «Manas pirmās kāzas tika svinētas pēc visām tradīcijām, divas dienas. Esmu to visu pieredzējusi un izbaudījusi, tāpēc šoreiz gribu laulības intīmākā atmosfērā. Aigars kāzās grib redzēt radus, draugus un kaimiņus. Esam nonākuši pie kompromisa. Maksimums kāzās būs lūgti 15 viesi – vistuvākie cilvēki,» teic Evita.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē