• Lauku sētas Bonija un Klaids gatavojas kāzām: Covid-19 nav spējis izjaukt mūsu attiecības

    Kāzas
    Zane Piļka-Karaļeviča
    Zane Piļka-Karaļeviča
    22. jūnijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: VLADISLAVS PROŠKINS (F64)
    Vasarā startēs populārā TV3 šova Lauku sēta jaunā sezona. Tur var iegūt ne tikai naudas balvu, draugus un slavu, bet arī atrast mīlestību. To apliecina ugunsdzēsēja Aigara un grāmatvedes Evitas mīlasstāsts.

    No rutīnas glābjas ceļojumos

    Pirms divām vasarām, pateicoties šovam Lauku sēta, dzima jaunas attiecības, kuras pārauga mīlestībā. Šogad Lauku sētas uzvarētājs Aigars Kļavs un dalībniece Evita Riekstiņa savas attiecības noformēs oficiāli.  Kad viņi sāka tikties un dzīvot kopā, daudzi neticēja, ka šīm attiecībām lemts ilgs mūžs. Viņi pierādīja pretējo.

    «Mums viss ir vislabākajā kārtībā,» PDz teic Aigars.

    «Joprojām dzīvojam kopā, un arī nekāds Covid-19 nav spējis izjaukt mūsu attiecības. No ikdienas rutīnas cenšamies izrauties, dodoties mazākos vai lielākos ceļojumos. Pagājušajā vasarā kopā ar bērniem apceļojām Latvijas skaistākās vietas, cenšamies izrauties arī uz ārzemēm. Šogad gan kopā vēl nav izdevies nekur ārpus Latvijas aizbraukt.

    Februārī Evita aizlidoja uz Ēģipti, bet man atvaļinājumu priekšniecība tajā laikā nevarēja iedot. Toties kopā ar Gustavu no Lauku sētas nesen biju astoņu dienu ilgā atvaļinājumā uz Turciju. Šīs vasaras beigās ir plāns kaut kur aizceļot kopā ar ģimeni. Jācer, ka izdosies,» teic Aigars.

    Lai gan ir lieli ceļotāji, pāris nav vakcinējies pret Covid-19.

    «Neesam arī izslimojuši, un potēšanos šobrīd neapsveram. Tas, ka neesam vakcinēti, mūs pagaidām neietekmē. Tāpēc nogaidīsim. Kad lidojām uz Turciju, satikāmies ar latviešiem, kas bija potēti, daži arī izslimojuši, taču ierobežojumi viņiem bija tādi paši kā mums. Tad kāda jēga?

    Tas, ka pote palīdz vieglāk izslimot, man nav arguments. Manā vecumā cilvēki tāpat izslimo viegli, un mans veselības stāvoklis ir ļoti labs, to apliecina manas ikgadējās pārbaudes,» uzskata viņš.

    Apsver kāzas ārzemēs

    Pirms gada, kad PDz intervēja šova pāri, Aigars atzina – jau ir lūdzis Evitas roku un viņa bildinājumu pieņēmusi. Taču tolaik valstī bija izsludināta ārkārtējā situācija, bija aizliegumu pulcēties, un viņi kāzu datumu pārcēla uz nenoteiktu laiku. Tas tādēļ, ka gribēja skaistas kāzas ar draugiem un radiem.

    «Kā redzams, valstī nekas nav mainījies, aizliegumi vēl nav atcelti. Taču domu par kāzām neesam atmetuši, un droši vien cerēto lielo kāzu vietā būsim spiesti rīkot mazas. Taču neko sīkāk vēl nestāstīsim, vēl gribam sagatavoties,» norāda Aigars.

    Viņš pieļauj, ka laulību ceremonija varētu notikt arī ārzemēs. «Ja nevaram rīkot lielas kāzas, tad gribam vismaz tādas, kas paliek atmiņā. Piemēram, divi vien ar lieciniekiem okeāna krastā. Tas varētu būt ļoti romantiski!»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē