• Dvēseļu puteņa zvaigzne Brantevics saderinājies: Esmu kļuvis laimīgāks un dzīvespriecīgāks

    Kino un TV
    Evija Kalnbērza
    20. decembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No privātā arhīva
    Latvijas patriotiskās filmas Dvēseļu putenis zvaigzne uzreiz pēc vidusskolas beigšanas nolēmis izveidot ģimeni. Pirms bildināja mīļoto, blekmetāla fans rīkojās gluži kā senos laikos – lūdza atļauju viņas tēvam.

    Meitene no drauga ballītes

    Filmas Dvēseļu putenis galvenā varoņa Artūra Vanaga atveidotājs Oto Brantevics 24. novembrī saderinājās. Sarunā ar PDz viņš atklāj, ka savu līgavu Tīnu Karīnu Anšaci saticis drauga dzimšanas dienā. Saruna gan sākumā abiem galīgi neesot vedusies.

    «Ballītē sanāca uztaisīt kopā vienu bildi, pēc tam uzmeklēju viņu feisbukā. Iepazīstot Tīnu tuvāk, sapratu – vēlos turpmāko dzīvi pavadīt ar viņu,» stāsta Oto. Tīna piebilst, ka pa īstam abi iepazinušies tikai otrajā tikšanās reizē. Tā bijusi Oto dzimšanas dienas ballīte.

    «Tagad kopā esam jau nedaudz vairāk par gadu un abi dzīvojam Rīgā,» atklāj jaunais aktieris, kurš pavasarī pabeidza vidusskolu Kuldīgā, šobrīd strādā un plāno studēt Vēstures fakultātē. Tīna ir pabeigusi Rīgas Dizaina un mākslas vidusskolas Apģērbu dizaina nodaļu. Studējusi arī Latvijas Universitātes Teoloģijas fakultātē un nodarbojas ar gleznošanu.

    Bildina iepazīšanās gadadienā

    «Tuvojoties mūsu iepazīšanās gadadienai, sapratu – vēlos Tīnu bildināt.

    Pirms tam prasīju atļauju Tīnas tētim – vai piekrīt, ka lūdzu viņas roku,» atceras Brantevics.

    Mīļotā par bildinājumu bijusi patīkami pārsteigta, lai gan klusībā jau nojautusi, ka kaut kas tāds notiks. «Man nebija ne mazāko šaubu par to, ka teikšu jā,» saka viņa.

    Mīlestība Oto pavērusi jaunu skatījumu uz dzīvi. «Nenoliedzami, ka tagad esmu kļuvis laimīgāks un dzīvespriecīgāks. Man ir lielāka izpratne par dažādām lietām. Mums abiem patīk māksla un vēsture. Mīlam dzīvniekus un iestājamies par dzīvnieku tiesībām. Tīna ir intelektuāla, ar savu viedokli. Kopā fanojam par viena žanra mūziku – Black Metal. Viņai tuvas arī tradicionālas vērtības un latviska domāšana. Mēs reti strīdamies, bet, ja sanāk, tad tikai par sīkumiem,» teic aktieris.

    Savukārt līgava par Oto saka: «Man tuvas ir Oto vērtības, viņa godīgums, gaišais smaids. Viņš man ikdienā sarūpē romantiskus pārsteigumus, lutina mani. Oto man ir kas vairāk nekā otra pusīte.»

    «Kāzas plānojam svinēt apmēram pēc gada,» atklāj Oto. «Mums nav, kur steigties,» piebilst Tīna. «Ir grūti tagad kaut ko plānot, kamēr spēkā ir esošie ierobežojumi un tiek pieņemti arvien jauni,» atzīst aktieris.

    Filmu redzējusi vairākas reizes

    To, ka Oto ir Dvēseļu puteņa zvaigzne, Tīna Karīna uzzinājusi no savas draudzenes. Tas noticis tajā kopēja drauga dzimšanas dienā, kur viņa pirmo reizi puisi ieraudzījusi. «Taču tas man nešķita tik būtiski, jo vēl nepazinu viņu,» atzīstas jauniete, kas vēlāk filmu noskatījās vairākas reizes.

    «Oto īpaši neatšķiras no Artūra Vanaga. Rakstura iezīmes viņiem ir ļoti līdzīgas.

    Uzskatu, ka filma ir izdevusies,» PDz teic aktiera līgava.

    Pērn intervijā žurnālam IEVA Oto uz jautājumu, kādu iztēlojas savu nākotnes ģimeni, viņš atbildēja: «Man ļoti gribas latvisku ģimeni – lielu ģimeni, četrus bērnus. Es gribu viņus audzināt patriotiski. Arī mani vecāki mani audzināja patriotiski (..). Es gribētu savus bērnus vest gan uz 18. novembra pasākumiem, gan 11. novembra parādi, gan uz 16. marta piemiņas gājienu.»

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē