• Dvēseļu puteņa aktieris Ločmelis kovidu dabūja slimnīcā

    Sabiedrība
    Gita Vīksne
    13. aprīlis, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    «Man nebija absolūti nekādu sliktu izjūtu,» PDz atklāj karavīrs un filmas Dvēseļu putenis aktieris, kurš ar koronavīrusu inficējās slimnīcas nodaļā.

    Bijušais Nacionālo bruņoto spēku karavīrs Ziedonis Ločmelis ir labi zināms kinocienītājiem. Viņš ir filmējies vairāk nekā 40 latviešu un ārzemju spēlfilmās, arī Džimlai rūdi rallallā un Nameja gredzens. Aktīvi iesaistījās arī Dvēseļu puteņa filmēšanā – Ziedoņa uzraudzībā tapa kara ainas.

    Tāpēc, kad pirms vairāk nekā diviem gadiem spēcīgajam vīram tika atklāts limfātiskās sistēmas vēzis, Ziedoņa ārstēšanai finansiālu atbalstu bija gatavi sniegt daudzi viņa talanta cienītāji.

    Vaicāts, kā viņam klājas šobrīd, Ziedonis PDz saka: «Paldies Dievam, audzējs vairs nav atgriezies. Esmu to veiksmīgi uzveicis, bet skaitos hronisko slimnieku prioritārajā grupā, kuru šobrīd sāk vakcinēt pret Covid-19

    «Biju pie savas ģimenes ārstes, un viņa teica – kamēr organismā vēl ir antivielas, vakcinēties neesot vēlams. Un man to ir daudz.»

    Vaicāts, kā pie tām ticis, viņš atklāj: «Decembrī biju slimnīcā, un tur es šo vīrusu arī dabūju. Man piezvanīja un pateica, ka esmu bijis kontaktā ar Covid-19 pacientu. Nodevu analīzes, un tās bija pozitīvas. Paldies Dievam, izslimoju ļoti viegli. Nebija absolūti nekādu sliktu izjūtu.»

    Taujāts, kā pavada pandēmijas laiku, Ziedonis atklāj: «Šobrīd nodarbojos ar savām sirdslietām – taisu senlaicīgas rotas un nažus. Gatavoju to prezentiem medniekiem, bet, ja kādam vēl par tādiem ir interese, droši var ar mani sazināties.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē