• Duets Sandra mūziķa sieva: Šovs uzšķīla kaisles dzirksti mūsu attiecībās

    Attiecības
    Zane Piļka-Karaļeviča
    Zane Piļka-Karaļeviča
    16. aprīlis, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No publicitātes materiāliem
    Vēl nebijušā avantūrā iesaistījušies Latvijas slavenākie Brīnumi – Duets Sandra mūziķis un viņa sieva. Viņi piekrituši kļūt par šova Mīla burbulī dalībniekiem.

    Galvenais, ka mums iemirdzējās acis

    Mājsēdes laikā ne viens vien pāris saskāries ar krīzi attiecībās, kad šķiet – dzīvesbiedrs tā piegriezies, ka negribas viņu vairs ne redzēt, ne dzirdēt.  Pieredzē par attiecībām mājsēdes laikā TV kameru priekšā piekrituši dalīties Andris un Oksana Brīnumi. Viņi ir precējušies jau gandrīz divus gadus.

    «Piedāvājums piedalīties šovā nāca laikā, kad Andris bija samērā brīvs, tāpēc iemesla pārdomām – piedalīties vai ne – īsti nebija,» PDz stāsta Oksana.

    «Andris gan vienmēr konsultējas ar mani, un pirms teikt gala vārdu, jautāja, vai es piekristu šādai avantūrai. Redzēju, kā Andris mokās, cik ļoti viņam šajā laikā pietrūkst radošuma, aktīvas darbības, pie kādas viņš bija radis ilgus gadus, tāpēc, neskatoties uz savu aizņemtību, teicu – piesakies, visu izdarīsim!» turpina viņa. Kad ideja jau kļuva pavisam konkrēta, Oksana gan nedaudz sabijusies.

    «Teicu Andrim – kur mēs esam iepinušies, uz ko vispār esam parakstījušies?! Es strādāju no rīta līdz vakaram, un tā man būs papildu slodze. Varbūt atsakāmies? Bet vīrs bija nelokāms – ja pateicām, piedalāmies!» atceras viņa.  

    Brīnumu atvases šo ideju atbalstīja. «Gan Andra meita, gan mani bērni redzēja, ka mūsu dzīve ir mainījusies, tāpēc bija priecīgi, ka atkal esam kustībā. Tā atpazīstamība mums nav tik svarīga, galvenais, ka atkal iemirdzējās acis. Mājsēde mums jau bija pārvērtusies tādā pelēkā rutīnā un vienmuļībā, ka arvien grūtāk bija atrast, par ko priecāties.

    Šovs piešāva uguni ne tikai ikdienai, bet arī uzšķīla kaisles dzirksti mūsu attiecībās.

    Un tas ir svarīgākais ieguvums,» uzsver Oksana.

    «Mēs šo izaicinājumu uztveram kā joku, ar humoru. Pietiek mūsu dzīvē tās nopietnības! Kāpēc nevar laiku, kurš visiem ir tik smags, padarīt pozitīvu? Ļoti ceru, ka arī skatītāji pie ekrāniem būs ar mums uz viena viļņa,» smaidot saka Brīnuma sieva. Viņu aktivitātēm STV var sekot līdzi jau no 9. aprīļa.

    Jaunas dziesmas ir, koncertu nav

    Pandēmijas laikā Andris Brīnums ar grupu Duets Sandra regulāri rīko virtuālos koncertus.

    «Spēlējam reizi vai divas mēnesī. Pirmkārt, tāpēc, lai repertuārs neaizmirstas. Otrkārt, vismaz kaut ko nopelnīt, jo citu iespēju mūziķiem šobrīd nav,» skaidro Brīnums. Mājsēdes laikā viņš sacerējis vairākas dziesmas. «Nav gan, kur tās atskaņot. Dzīvo koncertu nav, un Dievs tikai zina, kad atkal būs,» nopūšas viņš.

    «Savulaik ap Lieldienām man bija aktīvs koncertēšanas laiks, bet tagad – sēdi mājās un krāso olas.» Oksana gan Lieldienas gaida ar lielu prieku.

    «Man ļoti patīk visi latviešu gadskārtu svētki, un mēs vienmēr esam ievērojuši tradīcijas gan Ziemassvētkos, gan Jāņos, gan Lieldienās, kad ar ģimeni kopā krāsojam olas, klājam galdu, apciemojam tuviniekus kapiņos. Cenšos arī, lai mājās viss būtu skaisti. Vienīgais mīnuss – savus dekorus un olas šogad kādam varēšu parādīt tikai internetā,» pasmaida viņa.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē