• DaGamba čellists Pūce Ziemassvētkus sagaidījis policijas iecirknī: Man nogrieza matus

    Neparasti
    Privātā dzīve
    Privātā dzīve
    9. decembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Grupas DaGamba čellists Valters Pūce, kurš tolaik spēlēja grupā Melo-M, 2007. gada Ziemassvētkus pavadīja policijas iecirknī.

    Grupas DaGamba čellists Valters Pūce, kurš tolaik spēlēja grupā Melo-M, 2007. gada Ziemassvētkus pavadīja policijas iecirknī. Kanāla 360TV šovā Pasaki to skaļi viņš atklāja, ka šajā vakarā patrāpījies neīstajā vietā un laikā, jo sašņorēts policijas reida laikā un noturēts par nelegālu apreibinošo vielu tirgoni.

    No viņa trijotnes divi tika arestēti, bet trešais aizmuka: «Policijā mani un to otru nolika stāvēt stūrī. Atnāca priekšnieks un prasīja, kas mēs esam – es Valters un tas otrs arī Valters. Kā uzvārdi? Valters Pūce un Valters Vārna. Viņš šausmīgi sāka smieties.»

    Lai gan sākumā bijis smieklīgi, vēlāk gan smiekli nav nākuši, jo čellistam nav ticējuši, ka viņš ir mūziķis, bet uzstājuši, ka vīrietis ir šo apreibinošo vielu dīleris: «Viss rezultējās ar to, ka man nogrieza matus. Man tajā laikā bija gari mati, un viņi gribēja dabūt no manis ārā informāciju.

    Taču es viņiem nevarēju dot nekādu informāciju, jo es nebiju tas, ko viņi domāja, kas es esmu.Viņi sajauca. Es visu laiku teicu, ka nē, esmu čellists. Kāds čellists?

    Paņēma un nogrieza man matus, kas noveda pie tā, ka man izveidojās karē griezums. Izgāju no iecirkņa kā smalka franču dāma.»

    Mūziķim draudēts ar diviem gadiem cietumā līdz kāds tiešām atpazina viņu. Pūce atminas, ka ne pa jokam sadusmojies par šādām likumsargu izdarībām: «Nu, nevar tā darīt,» pēc pasmiešanās par pārpratumu nopietni saka Valters.

    Zemāk skaties 1188 Play video, kurā viņš detaļās skaidro nelāgo starpgadījumu Ziemassvētkos!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē