• Cēsu alus mārketinga direktors ķer sauli Zanzibārā: Kam ceļošana ir asinīs, ir jāceļo, jo tā mēs vienkārši dzīvojam

    Atpūta
    Gita Vīksne
    6. marts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No privātā arhīva
    Ne visiem koronavīrusa uzliesmojums izjaucis ceļošanas plānus. Arī slavenību vidū ir pāri, kas negrasās atteikties no tradīcijas baudīt sauli un okeānu ziemā. PDz viņi atklāj, ar ko jārēķinās, ja ceļo pandēmijā.

    «Tiem, kam ceļošana ir asinīs, ir jāceļo, jo tā mēs vienkārši dzīvojam,» PDz saka eksprezidenta Valda Zatlera vecākais dēls Cēsu alus mārketinga direktors Gustavs Zalters. Kopā ar sievu Rutu un dēlu Samuelu viņš patlaban atpūšas Āfrikā – Zanzibāras salā, kas slavena ar balto smilšu pludmalēm un tirkīzzilo Indijas okeānu. «Lai šobrīd kaut kur aizceļotu, jāievēro disciplīna. 14 dienas pilnīgā izolācijā, kam seko divas analīzes. Viena – 72 stundas pirms došanās uz lidostu, otra jau lidostā – ne ātrāk kā četras stundas pirms lidojuma,» stāsta viņš.

    «Jārēķinās, ka patlaban avioindustrijā gluži viss nestrādā kā normālos laikos. Biežāk pazūd bagāža, jebkurā brīdī var tikt atcelts lidojums. Arī mums nācās ķerties pie plāna B – pārlikt ceļojuma datumus, jo tika atcelts iepriekš plānotais lidojums uz Helsinkiem. Meklējām citu maršrutu. Piedzīvojām arī ķibeli ar bagāžu – tā aizkavējās par divām dienām, pa ceļam pazuda mūsu dēla rati,» atklāj Gustavs.

    «Taču jebkuru ceļā piedzīvotu problēmu atsver sajūta, kad beidzot ar saviem mīļajiem nokļūsti tur, kur visu dienu spīd. Mieru rada arī tas, ka cilvēki šeit cits no cita nebaidās un draudzīgi komunicē.

    Stress par Covid-19 aizmirstas jau otrajā dienā, un tā ir patiešām ļoti laba sajūta. Protams, koronavīruss, tāpat kā malārija, arī šeit nekur nav pazudis. Tādēļ ceļot gribētājiem iesaku rūpīgi izvērtēt ieguvumu attiecībā pret potenciālajiem zaudējumiem un riskiem,» teic Gustavs.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē