• Brīvais mikrofons vadītāju Aidi Tomsonu jubilejā apsveikt ierodas koris

    Sabiedrība
    Zane Piļka-Karaļeviča
    Zane Piļka-Karaļeviča
    18. novembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva un privātā arhīva
    Apaļajā jubilejā draugi senioru mīlulim Latvijas Radio raidījuma Brīvais mikrofons vadītājam sagādāja neaizmirstamu pārsteigumu.

    Sarunā ar PDz Aidis Tomsons atzīst, ka nekādas lielās svinības, ņemot vērā valstī noteiktos pulcēšanās ierobežojumus, neesot rīkojis.  «Pie manis bija atnākusi drauga ģimene, pasēdējām pie galda. Tās arī visas svinības. Nekādas balles jau šobrīd nevar rīkot,» saka Aidis.

    Taču viņš par to neskumstot, jo nekad nav bijis liels dzimšanas dienu svinētājs. «Gribēju sarīkot draugiem muzikālu vakaru ar kopā padziedāšanu, bet Covid-19 izjauca manus plānus.»

    Lai arī bankets radio žurnālistam izpalicis arī darbā, Aidis atzīst – šo dzimšanas dienu atcerēsies uz visu mūžu. «Man bija sagādāts neaizmirstams pārsteigums. Sēdējām mājās pie galda un vienā mirklī sāka riet suns. Gāju skatīties, kas notiek. Un kāds bija mans izbrīns, kad savā priekšā ieraudzīju kori Garkalne, kurā es pats dziedu! Covid-19 dēļ mēģinājumi šobrīd nenotiek.

    Kora dalībnieki bija klusi savākušies un sanākuši mājas pagalmā un apsveica mani ar dziesmu Sveiks, lai dzīvo. Biju ļoti aizkustināts un saviļņots.

    Neko tādu nebiju gaidījis,» atzīst žurnālists.

    Vēl pirms jubilejas Aidis uz draugu jautājumu, ko viņam uzdāvināt, teicis, lai dāvina viņam mūziku. Tad nu dažādi muzikāli sveicieni viņam nākuši sociālajos tīklos no draugiem un paziņām visu dienu.

    «Tas bija ļoti jauki,» neslēpj viņš. Jautāts, ko uzdāvinājusi ģimene, viņš saka: «Es dabūju elektrisko zobu suku. Taču lielā dāvana man vēl priekšā. Sieva šobrīd beidz studijas un raksta noslēguma darbu. Tikko viņa pabeigs, kaut kur aizbrauksim atpūsties tepat Latvijā. Gribas pavadīt vienu vakaru diviem vien.»

    Aidis ar sievu Tatjanu saposušies Dziesmusvētkiem.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē