• BEA World festival uzvarētāja: Mūsu trumpis bija neparasta iecere un perfekts izpildījums

    BEA World festival
    Anastasija Kuzminova
    16. janvāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No publicitātes materiāliem
    Prestižais konkurss BEA World festival ir gluži kā Oskara ceremonija pasākumu rīkotājiem. Pirms gada Inese Lukaševska izcīnīja sudrabu, bet decembrī jau tika pie zelta!

    Katru gadu konkursā BEA World festival tiek noskaidroti pasaules labākie izklaides un kultūras pasākumi. Šoreiz bija pieteikti 188 darbi no 23 valstīm, un par labāko iekšējās komunikācijas pasākumu un labāko autordarbu žūrija atzina latviešu producentes Ineses Lukaševskas veikumu.

    «Laikam tā ir jāsastājas zvaigznēm, pašam jābūt ar putniem un pirms tam jāapēd daudz mušmiru, lai radītu izcilu ideju un tevi novērtētu,» smejas Inese. Viņa konkursam iesniedza savas aģentūras Luka 2019. gadā kāda starptautiska uzņēmuma darbiniekiem uzburto maģisko piedzīvojumu Behind the Spotlight. Ar to Lukaševska vēlējās lauzt stereotipus par pasākumu rīkošanu:

    «Latvijā bieži uzskata, ka pasākumu organizators ir tikai sagādnieks – piezvana mūziķiem un uzklāj galdu.

    Mēs viesiem parādījām, cik sarežģīta patiesībā ir pasākumu industrija. Turklāt radīšanas process – scenārijs, režija, horeogrāfija, dekorācijas – ir vēl interesantāks par gala rezultātu. Domāju, konkursā mūsu trumpis bija neparasta iecere un perfekts izpildījums – radījām pasākumu skatītāju acu priekša, un pasaulē nekas tāds vēl nebija darīts,» saka Inese.

    Īpaši viņa lepojas ar to, ka izcilu rezultātu spējusi panākt ar nelielu budžetu, turklāt apsteigusi pasaulslavenus zīmolus.

    «Baidījos, ka izskatīsimies blāvi uz konkurentu – tādu milžu kā Coca Cola un Opel – fona, jo viņi strādā ar iespaidīgu budžetu,» atzīstas pasākumu producente.

    Lukaševska pauž prieku arī par savas kolēģes Gundegas Skudriņas panākumu. «Savos darbos esam atšķirīgas, kopēja mums ir tikai nestandarta domāšana. Esmu par godīgu konkurenci, jo tad celsies latiņa visā industrijā. Ja kāda cita darbi ir izcili, esmu pirmā, kas sauc – bravo! Šogad apbalvošanas ceremoniju vērojām attālināti, pēc tam ar Gundegu sarakstījāmies un viena otru apsveicām,» tā Inese.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē