• airBaltic atsāk lidojumus uz Stokholmu

    Atpūta
    Ziņu aģentūra LETA
    3. septembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Latvijas lidsabiedrība airBaltic paziņo, ka no rītdienas, 4. septembra, atsāks lidojumus starp Rīgu un Stokholmu Zviedrijā. Lidojumi tiks veikti reizi dienā ar lidmašīnu Airbus A220–300.

    Martins Gauss (Martin Gauss), airBaltic izpilddirektors“Mēs esam priecīgi par Latvijas valdības lēmumu atvieglot iepriekš noteiktos ceļošanas ierobežojumus, vienlaikus saglabājot sabiedrības drošību un veselību kā tās augstāko prioritāti. Tas mums ļaus veikt vairākus papildu lidojumus maršrutos, kas ir būtiski, lai nodrošinātu Latvijas un Baltijas valstu savienojamību.”

    Šobrīd airBaltic veic tiešos reisus no Rīgas, Tallinas un Viļņas uz dažādiem Eiropas biznesa centriem un populāriem atpūtas galamērķiem. Ar pilnu airBaltic lidojumu sarakstu iespējams iepazīties uzņēmuma mājaslapā.

    airBaltic atgādina, ka pasažieru drošība un veselība ir kompānijas galvenā prioritāte.

    Kompānija ieviesusi stingrus drošības pasākumus, kā arī mūsu lidojumus organizējam, ņemot vērā atbildīgo iestāžu rekomendācijas. Visiem pasažieriem airBaltic lidojumos tiek nodrošināts bezmaksas pamata aprūpes komplekts, kurā ietilpst sejas aizsargmaska un dezinfekcijas salvetes.

    Pasažieriem pirms ceļojuma ir jāpārbauda ceļošanas noteikumi un lidostu ierobežojumi oficiālajās vietnēs vai vietējās vēstniecībās. Noteikumi strauji mainās un atšķiras dažādās valstīs, tāpēc vienmēr pārliecinieties, ka esat iepazinušies ar jaunāko informāciju.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē