• 2021. gada skaļākais attiecību skandāls šovbiznesā – mūziķa Strūberga šķiršanās

    Gada skandāls
    Gita Vīksne
    6. janvāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Pavasarī lielu ažiotāžu izraisīja grupas Singapūras satīns mūziķa sievas un divu bērnu mātes publiskais paziņojums, ka viņa aizgājusi no vardarbīgām attiecībām.

    Maijā daudzus pārsteidza grupas Singapūras satīns mūziķa Kristapa Strūberga sievas un divu bērnu mammas Mairitas publiskais paziņojums par vēlmi izrautos no vardarbīgām attiecībām. Tolaik LTV raidījuma Panorāma sižetā Mairita neslēpa – pirms nepilna mēneša vērsusies pēc palīdzības slimnīcā, kur konstatēts galvas sasitums.

    Palīdzība lūgta arī Valsts policijā, kas uz pāra dzīvesvietu par iespējamu vardarbību šajā gadā braukusi divreiz.

    «Ja no emocionālās vardarbības būtu redzami zilumi, es būtu viens liels staigājošs zilums,» toreiz sacīja viņa un neslēpa, ka pēc aiziešanas no vīra samilzušas naudas grūtības.

    «Situācija neapskaužama un palīdzība nekāda. Tāpēc es lūgšu, kas var, atbalstīt mani vismaz finansiāli,» pauda Mairita un publiskoja konta numuru. Tikmēr Strūbergs sievas teikto noliedza.

    «Nekad neesmu iesitis Mairitai, vēl jo vairāk – viņu kaut kā citādi fiziski ietekmējis,» uzsvēra viņš un noliedza arī to, ka nerūpējoties par bērniem. Abi atzina, ka attiecības turpmāk kārtos ar tiesas starpniecību.

    Turpmāk ne Kristaps, ne Mairita vairs komentārus medijos par šo tēmu nesniedza, taču vēl nesen šai tēmai abi pieskārās interneta vidē. Oktobra vidū podkāstā 100 Tonnas Kultūras Strūbergs pauda savu versiju par sievas pausto.

    «Tāpēc, ka mēs vairs nedzīvojām kopā. Šķiršanās process vēl nebija sācies, bet mēs ejam uz to visu. Mēs dzīvojam atsevišķi. Es jutu vienā brīdī, ka kaut kas notiks. Ka viņai būs kaut kāda vajadzība no manis,» sacīja viņš.

    «Es gribēju, lai mūsu šķiršanās būtu bez tiesas. Un es piedāvāju viņai, sūtot e-pastā, konkrētas lietas. Es maksāju tik un tik par abiem bērniem, es maksāju šito. Jo visu to laiku, kamēr es nedzīvoju ar viņu un ar bērniem, es maksāju arī par dzīvokli. Un tad es teicu, ka šomēnes to vairs nedarīšu, tāpēc sūtīju piedāvājumu, kas būtu daudz labāks nekā tiesa. Viņa man nepiekrita,» skaidroja mūziķis. Viņš gan piebilda, ka nevēlas par sievu teikt neko sliktu, jo viņa dāvājusi viņam fantastiskus dēlus, kurus viņš ļoti mīl.

    «Diemžēl dzīvē notiek tā, ka cilvēki šķiras. Bet viss būs O.K. Mums notiek process, un es tiekos ar bērniem,» sacīja Strūbergs.

    Kristaps gan neslēpa, ka bijis laiks, kad nevarējis mierīgi iet pa ielu. «Jo uz mani rādīja ar pirkstu. Man rakstīja draudu vēstules,» podkāstā sacīja viņš un piebilda, ka vienlaikus izjutis arī lielu atbalstu no cilvēkiem, kas viņu labi pazīstot.

    Stūberga atklāsmes komentēja arī Mairita – Instagram dalījās ar emocionāliem video, kas bija skatāmi vien diennakti. Tajos viņa pauda sašutumu par bijušā dzīvesbiedra situācijas izklāstu.

    «Es strādāju n-tajos darbos, lai varētu uzturēt bērnus, jo izrādās, ka tā ir tikai mana atbildība,» pikta bija viņa. «Neviens viņam neaizrāda, ka varbūt tu manipulē, varbūt tu melo. Tajā pašā laikā tad, kad sieviete par kaut ko tādu izsakās publiski, tad visas šīs lietas viņai tiek atgādinātas un aizrādītas neskaitāmas reizes. (..) Man liekas, ka tas ir viens no iemesliem, kāpēc ļoti liels procents paliks tajās varmācīgajās attiecībās,» secināja Mairita.

    Par to, kā viņai klājas pēc šķiršanās, ik pa laikam sieviete atklāj arī īsos ierakstos tviterī. Viņa neslēpj – brīžiem jūtoties izdegusi, taču no draugu piedāvājumiem palīdzēt finansiāli šoreiz atteicās, atzīstot – ar šo dzīves pusi patlaban tiekot galā. Turklāt vēl atrodot laiku un spēku tamborēšanai. «Ja nu kādam vajag cepuri vai ir kāda cita ideja, dodiet ziņu!» aicināja Mairita.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē