• 2020. gada mode – kļūt par rakstnieku

    Kultūra
    Zane Piļka-Karaļeviča
    Zane Piļka-Karaļeviča
    8. janvāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay
    2020. gadā pie grāmatu rakstīšanas ķērušies teju visi – sportists, mācītājs, mūziķis un pat iluzioniste!
    • Savu pirmo romānu Me & Mo uzrakstījis Liepājas teātra aktieris ĒRIKS VILSONS. Romāns tapis aptuveni trīs gadus. «Vienkārši sēdēju un rakstīju visu pēc kārtas. Esmu cilvēks, kuram viss dzimst no haosa. No tā materiāla, ko biju sarakstījis, beigās iznāca teju divi romāni un luga. Redzēsim, ko ar visu atlikušo vēl iesākt,» laikrakstam Kurzemes Vārds atzina Mārtiņa Vilsona brālis Ēriks. Vaicāts par grāmatas nosaukumu Me & Mo, viņš saka: «Iesaku izlasīt grāmatu pašiem, nobeigumā viss taps skaidrs.»

    • Bijusi izglītības un zinātnes ministre BAIBA RIVŽE sadarbībā ar Rasmu Urtāni šogad sarakstīja grāmatu Baiba. Tā ir monogrāfija, kurā no cilvēku liecībām un dzīvesstāstiem, balstoties uz faktiem, apskatītas profesores Rivžas dzimtas tradīcijas, paaudžu gadsimtiem ilgā attīstība, dzīves gudrības un vērtības. Grāmatas izdošanas svētkos oktobrī Baiba atzina, ka ir labi padarīta darba sajūta, un norādīja, ka grāmata kalpos par dzimtas stāstu avotu nākamajām ģimenes paaudzēm.

    • Radio žurnālists GUNĀRS JĀKOBSONS novembrī svinēja savas pirmās grāmatas Pie mikrofona Gunārs Jākobsons atvēršanas svētkus. Tajā viņš atskatās uz savu darba mūžu un atklāj arī savu dzīvesstāstu.

    • Režisora Dž. Dž. Džilindžera dzīvesbiedre, mārketinga un komunikācijas speciāliste INGA GRENCBERGA pavasarī prezentēja savu debijas romānu Sestā sieva, kurš ātri vien iekaroja lasītāju mīlestību. Lai arī tā nav autobiogrāfija, romānā ir daudz no Ingas dzīves.

    • Iluzioniste JEĻENA PAĻČEVSKA pievērsusies mīlas romāniem. Nesen pabeigusi savu pirmo darbu Atrast Viņu. Nākotnē, visticamāk, dienasgaismu ieraudzīs arī citi Paļčevskas romāni.

    • Latvijas slavenākais krišnaīts UĢIS KUĢIS, kurš popularitāti iekaroja, sociālajos tīklos publicējot savus padomus un atziņas, šogad prezentēja savu pirmo grāmatu Pāris. Tajā apkopojis gudrības par sievietes un vīrieša sūtību, ģimeni un bērnu audzināšanu.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē