• Šajā nedēļas nogalē pasākums ģimenēm «Ieripo pavasarī droši»

    Sabiedrība
    19. aprīlis, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    M/Darbnīca sadarbībā ar apdrošināšanas tehnoloģiju uzņēmumu “Balcia” rīko pasākumu “Ieripo pavasarī droši”, kas norisināsies sestdien, 22. aprīlī, M/Darbnīcas teritorijā. Pasākuma programma paredzēta gan pieaugušajiem, gan jauniešiem un bērniem. Interesentiem būs iespēja uzzināt par drošības priekšnoteikumiem, pārvietojoties ar alternatīvajiem braucamrīkiem, un iepazīt dažādus ekstrēmos sporta veidus.

    “Pēc garās ziemas bērnu iemaņas pārvaldīt savus braucamrīkus nereti ir piemirsušās. Lai prieku par siltā laika iestāšanos nesabojātu traumas vai nelaimes gadījumi, svarīgi ir parūpēties par savu un citu satiksmes dalībnieku drošību,” saka “Balcia” viceprezidents Reinis Bērzkalns.

    Pasākuma dienā ikvienam apmeklētājam būs iespēja bez maksas izmēģināt braukt ar dažādiem alternatīviem braucamrīkiem un skatīties skeitborda paraugdemonstrējumus.

    Tāpat, varēs piedalīties sacensībās, satikt dažādus alternatīvo sporta veidu ekspertus un trenerus, kā arī baudīt labu mūziku un gardus ēdienus.

    Diskusija par skrejriteņu vadītāju braukšanas kultūru

    Pulksten 15.00 uz M/Darbnīcas skatuves norisināsies diskusija “Neskrien kā vējš, lai neatdurtos kā vējš”. Diskusijas laikā eksperti – Rīgas pašvaldības policijas pārstāvis, Raivis Ozoliņš no Latvijas Mobilitātes asociācijas, Nikita Cunskis no biedrības “Pilsēta cilvēkiem” un Renārs Duntavs no “Balcia” pārrunās, kā mainīt skrejriteņu vadītāju pārvietošanās kultūru Rīgas ielās. Savukārt Traumatoloģijas un ortopēdijas ārsts-ortopēds Andris Džeriņš dalīsies pieredzē par skrejriteņu vadītāju gūtajām traumām un to radītajām sekām gan pašiem braucējiem, gan citiem satiksmes dalībniekiem. Diskusiju vadīs Kristiāns Karlsons, OX Drive līdzīpašnieks un mobilitātes eksperts.

    Vairāk par pasākumu “Ieripo pavasarī droši”

    Pasākums norisināsies 22. aprīlī no pulksten 14.00 līdz 20.00 “M/Darbnīcā”, Rīgā, Aristīda Briāna ielā 9, kur ikvienam interesentam būs iespēja uzzināt par drošības priekšnoteikumiem, pārvietojoties ar alternatīvajiem braucamrīkiem, un iepazīt dažādus ekstrēmus sporta veidus. Pasākuma dienā norisināsies skeitborda un fingerboard sacensības, kuru laikā tiks noteikti uzvarētāji un pasniegtas balvas. Ieeja pasākumā ir bez maksas. Vairāk par pasākuma programmu un dalību sacensībās uzziniet šeit.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē