• Palīdzēsim ģimenēm sagatavoties skolai kopā!

    Gatavošanās skolai
    Santa.lv
    Santa.lv
    11. augusts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Freepik
    Gatavošanās skolai simtiem ģimeņu Latvijā rada grūtības, jo mācību līdzekļu un skolas piederumu sagāde nav lēts prieks. Palīdzēsim sagatavoties jaunajam mācību gadam tām ģimenēm, kurām pašu spēkiem to izdarīt ir grūti!

    Gatavošanās jaunajam mācību gadam ir aizraujošs un satraucošs laiks, ko ar nepacietību gaida tūkstošiem skolēnu. Tomēr gatavošanās skolai simtiem ģimeņu Latvijā rada grūtības, jo mācību līdzekļu un skolas piederumu sagāde nav lēts prieks. Tieši tādēļ, lai palīdzētu sagatavoties jaunajam mācību gadam tām ģimenēm, kurām pašu spēkiem to izdarīt ir grūti, iepirkšanās un izklaides centrs Akropole kopā ar sadarbības partneriem - biedrību Palīdzēsim viens otram, uzņēmumiem Eco Baltia vide un Latvijas Zaļais punkts - rīko labdarības akciju Palīdzēsim sagatavoties skolai kopā!
     
    Labdarības akcijā Palīdzēsim sagatavoties skolai kopā! no 18. augusta līdz 6. septembrim pie Akropoles B ieejas būs uzstādītas ziedojumu kastes, kurās aicinām ziedot tīrus un lietojamus apavus, apģērbus un sporta tērpus, skolas somas un penāļus, kā arī kancelejas preces. Akcijā aicinām iesaistīties ikvienu, ziedojot līdzpaņemtās mantas vai ziedojumu iegādājoties daudzajos Akropoles  veikalos.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē